News Flash:

Elena Gheorghe a dezvăzluit secretul zambetului ei strălucitor. Nu durează decat 20 de minute și dinții devin mai albi cu pană la 8 nuanțe

18 Februarie 2016
412 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Gheorghe
Te întrebi cum reușește cântăreața Elena Gheorghe să aibă un zâmbet atât de strălucitor? Are o metodă uimitoare, care nu durează mai mult de 20 de minute pe zi.

Potivit cântăreței, zâmbetul este ca o carte de vizită, iar pentru un artist care e mereu în lumina reflectoarelor, e cu atât mai important să aibă o dantură impecabilă.

” Întotdeanua am avut grijă de dantura mea. Înainte mergeam la stomatolog pentru albire, dar pierdeam foarte mult timp. Însă de când am descoperit kitul de albire profesională iwhite, această procedură durează doar 20 de minute și o pot folosi oriunde. Așa că înaintea unui eveniment important, a unei ședințe foto sau concert, în timp ce stau la machiaj și la păr, îmi pun și o gutieră, așa fac trei lucruri deodată”, a spus artista.

Deși a a avut parte și de experiențe neplăcute cu benzile de albire, cântăreața i-a dat, totuși o șansă acestui produs, mai ales că i l-a recomandat prietena ei cea mai bună.

”Am folosit acum mult timp niște bezni care mi-au sensibilzat dantura și aveam niște dureri îngrozitoare, și de atunci am zis că nu există tratament de albire decât la stomatolog. Prietena mea cea mai bună mi-a spus, însă de acest produs și chiar dacă i-am spus din prima că n-o să mai folosesc benzi pentru că am pățit-o, după ce am văzut la ea efectele și pentru că nu s-a plâns de nicio durere, am zis să încerc și eu”, a completat Elena.

Elena Gheorge folosește kitul de albire iwhite de nouă luni și deși, nu poate compara rezultatele cu cele obținute la ședințele de albire de la stomatolog, se declară foarte încântată de produs și le folosește de câte ori are ocazia. ”Aceste gutiere sunt foarte bune pentru  ocazii speciale, mai ales că nu trebuie să fac vreun mega-efort. E ca atunci când te machiezi și ai mai multă încredere în tine, n-are cine să te doboare, așa e și cu zâmbetul”, a adăugat frumoasa cântăreață. 

Ce are în plus iwhite spre deosebire de alte produse de albire

Cele mai multe produse destinate albirii dinților disponibile pe piață, conțin peroxid de hidrogen sau apă oxigenată, în denumirea populară. Aceast agent de albire, în anumite cantități și fără stricta supraveghere a medicului stomatolog poate afecta smalțul și provoca sensibilitate la nivelul dinților și al gingiilor. Vesta bună vine de la Sensiblu, lanțul farmaceutic care lansează kitul profesional pentru albirea dinților iWhite2, singurul produs pentru albire 100% sigur deoarece nu conține peroxid de hidrogen. Pe lângă acest avantaj, produsul vine și cu alte beneficii.

Zâmbet mai alb cu până la 8 nuanțe

”Noul kit profesional pentru albirea dinților, iWhite2, este varianta îmbunătățita a kitul iWhite lansat in România, anul trecut, exclusiv în farmaciile Sensiblu. Pe lângă beneficiile de albire INSTANTĂ, înlăturarea petelor de la suprafața și interiorul dinților și întărirea a acestora, noul iWhite2 ajută și la refacerea smalțului dentar datorită micro-cristalelor albe pe care le conține”, precizează Laura Stanciu Ciocoiu, Brand Manager iWhite in România.

Studiile clinice au demonstrat că noul iWhite2 poate oferi un efect de albire a dinților cu până la 8 nuanțe, chiar după prima aplicare, pentru 10% dintre participanții la studiu.  Desigur, rezultatele variază de la persoană la persoană și sunt influențate direct de stilul de viață și cel alimentar.

Kitul profesional iWhite2 conține 10 benzi umplute cu un gel activ de albire, destinate a 5 folosiri. Benzile se aplică pe partea superioară și inferioară a dinților, se lasă să acționeze 20 minute după care se îndepărtează. La final, se clătește cavitatea bucală cu apă de gură sau apă călduță. Pentru prima aplicare a tratamentului este recomandat a se folosi kitul timp de 5 zile consecutiv. Pentru menținerea unui zambet alb și strălucitor, la distanță de 1 lună, se pot reaplica benzile, in funcție de rezultatul pe care vrem sa-l obținem sau ori de cate ori considerăm că este necesar ( înainte de un interviu, de o petrecere sau o iesire în oraș.

Candidații ideali la operațiunea de albire a dinților

Dinții albi vor fi mereu în tendințe, iar dacă genetica nu a fost îngăduitoare, dacă igiena dentară nu a fost prioritară, dinții vor avea de suferit. Trebuie știut de la bun început că albirea dinților este în principiu recomandată persoanelor care au dinți sănătoși, cu gingii fără probleme și care nu au fost supuși tratamentelor.

Menținerea unui zâmbet alb și sănătos, influențat de obiceiurile de viață

Menținerea efectelor acestei proceduri este influențată de obiceiurile de viață. Astfel, trebuie evitate alimentele și băuturile care schimbă culoarea dinților, respectiv cafeaua, ceaiul, vinul roșu, afinele, dar și obiceiurile vicioase precum fumatul. 

sursa: evz.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1907 (s) | 24 queries | Mysql time :0.046152 (s)