News Flash:

Elevi de la “Sadoveanu” implicati in actiuni caritabile

5 Decembrie 2012
973 Vizualizari | 0 Comentarii
IMAG3208
În preajma sărbătorilor de Crăciun o parte din elevii Colegiului Naționa “Mihail Sadoveanu”, îndrumați de părintele Ioan Gigi și de directorul Casei de Cultură, Mărioara Preotu s-au gândit să organizeze două acțiuni caritabile în scopul de întrajutorare a unor familii nevoiașe.

„Elevii clasei a X-a C a Colegiului Național “Mihail Sadoveanu” sunt inițiatorii proiectului intitulat “Magia Săbătorilor de iarnă”, și sunt în colaborare cu părintele Bisericii Spitalului Ioan Gigi și cu Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”,a povestit Marioara Preotu, director al Casei de Cultură.


În holul Casei de Cultură și în sala mare vor avea loc mâine, joi 6 decembrie, de la ora 17.00 două momente, dintre care primul este unul de vânzare de produse de patiserie și produse decorative realizate de elevii colegiului “Sadoveanu”. Cu aceste venituri și cu banii proveniți din încasarea biletelor pentru difuzarea filmului “Poveste de Crăciun” vor fi ajutate câteva familii din oraș pe care părintele Ioan Ggi le-a identificat că au nevoie de un ajutor în pragul sărbătorilor.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 24 queries | Mysql time :0.019410 (s)