News Flash:

Elevii Colegiului „CF Unirea”, fruntași la etapa județeană a concursurilor SNAC

10 Mai 2013
619 Vizualizari | 0 Comentarii
snac cinesuntem
Anul acesta, în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, au avut loc mai multe acțiuni de implicare comunitară în regim de voluntariat, cu ocazia cărora s-au desfășurat și unele concursuri pe mai multe etape.

Astfel, peste 100 de elevi ai Colegiului Tehnic „CF Unirea”, s-au implicat în diverse acțiuni de voluntariat, realizând vizite în orașul nostru bolnavilor internați în spital și bătrânilor aflați la azil.

În consecință, la etapa județeană a concursului „Scrisoare către prietenul meu” care vrea să pună în voloare sentimentele pe care elevii le-au trăit la întâlnirea cu „aproapele” aflat în nevoie, un număr de 3 elevi ai Colegiului au obținut premii.

Este vorba de eleva Onea Roxana, de la clasa a IX-a H, care a obținut premiul I, eleva Stefan Ramona, de la clasa a XII-a E, care a obținut același premiu, și o mențiune obținută de eleva Cărbune Mădălina, de la clasa a XI-a E.

Pe de altă parte, la Concursul „Dincolo de cuvintele rostite”, competiție care a pus în valoarea expresivitatea sentimentelor elevilor în materie de desen, alți doi elevi ai instituției au obținut premii la aceeași fază județeană.

Vorbim despre Hanganu Andreea, de la clasa a IX-a E, care a obținut premiul al II-lea și de două mențiuni obținute de elevii Dascălu Gabriel, de la clasa a IX-a și de Punei Roxana, de la clasa a VII-a.

Toți elevii Colegiului Tehnic „CF Unirea”, care au obținut aceste rezultate frumoase, au fost coordonați de profesorul de religie Spataru Mugurel.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2087 (s) | 24 queries | Mysql time :0.050364 (s)