News Flash:

Elevii de 10 au început să caute şcolile tehnologice. La Colegiul CF Unirea Paşcani mai sunt 22 de locuri vacante

17 Iulie 2013
688 Vizualizari | 0 Comentarii
bac

Tot mai multi tineri aleg sa urmeze cursurile liceelor tehnologice tocmai pentru a invata o meserie. Un exemplu in acest sens este Colegiul CF Unirea din Pascani, unde in urma repartitiei computerizate au mai ramas vacante doar 22 de locuri din 377. Aici s-au inscris chiar si elevi cu note foarte mari, care  pana acum obtau pentru a studia la liceele teoretice.

Cea mai mare medie cu care s-a intrat la aceasta unitate de invatamant a fost de 9,87 la profilul economic. Este vorba despre Alin Budeanu, care a optat, ca multi altii, pentru “Unirea” fiind multumiti de dotarea unitatii de invatamant, profesori si rezultate scolii. Si la profilul real – stiinte ale naturii – cea mai mare media a fost de 9,64 si medii de 8 la profilele tehnice.

Un alt motiv pentru care elevii au ales scoala este ca dupa terminarea studiilor, pe langa diploma de bacalaureat, absolventii primesc si certificat de calificare profesionala. Mai mult, in cele 39 de saptamani de scoala, elevii fac si practica la societatile si fabricile din Pascani. 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1855 (s) | 35 queries | Mysql time :0.029377 (s)