News Flash:

Facebook introduce o nouă funcţie. Toţi utilizatori sunt revoltaţi

22 Februarie 2016
383 Vizualizari | 0 Comentarii
facebook
Începând cu al doilea trimestru al anului 2016, Facebook Messenger va avea reclame. Acestea nu vor fi, totuşi, aleatorii. Ultima veste pentru utilizatorii Facebook sugerează că în cel mai scurt timp clienţii vor primi publicitate targetată de la diferite branduri via Messenger.

În loc să te invadeze cu reclame care nu-ţi sunt de folos, companiile vor putea să îţi servească reclame nişate, după ce are loc o discuţie în privat.

Aşadar, dacă discuţi cu o anumită companie despre o anumită comandă, există posibilitatea ca ulterior să primeşti reclame la alte produse care te-ar putea interesa.

Dacă acest lucru nu ar fi considerat suficient de enervant, Facebook permite, de asemenea, companiilor să folosească URL-uri personalizate pe care utilizatorii pot da click pentru a iniţia o conversaţie.

Sunt două aspecte de care trebuie să ţinem cont în urma acestei ştiri: în primul rând, serviciul nu s-a lansat încă şi nu este exclus ca acesta să nu vadă lumina zilei, dacă utilizatorii care îl testează oferă un feedback negativ.

În al doilea rând, dacă într-adevăr se va lansa această funcţie, rămâne de văzut dacă vom avea posibilitatea să dezactivăm reclamele, în cazul în care nu suntem interesaţi de ele sub nicio formă. În caz contrar, reclamele companiilor s-ar putea să ne dea mari bătăi de cap.

Sursa: noobz.ro


Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2063 (s) | 35 queries | Mysql time :0.062859 (s)