News Flash:

Galerie de Beaute Paris şi-a făcut, oficial, intrarea în Romania

24 Martie 2014
833 Vizualizari | 0 Comentarii
directe

Compania de vânzări directe Galerie de Beaute Paris, distribuitor exclusiv în Europa Centrală şi de Est pentru produsele Stanhome şi Kiotis (deţinute la nivel global de grupul Yves Rocher), a intrat în România. Cam o treime din piața românească de cosmetice - adică circa 200 mil. euro - este reprezentată de companiile de vânzări directe, potrivit datelor Asociaţiei Europene pentru Vânzări Directe

Galerie de Beauté Paris, fondată de Srdjan Mijuskovic (ex-Avon Cosmetic România) şi Nicoleta Coifescu, şi-a început activitatea în România  în aprilie 2013. Compania de vânzări directe este distribuitorul exclusiv în Europa Centrală şi de Est al brandurilor premium  Kiotis, Family Expert şi Stanhome, deţinute de grupul Yves Rocher. Produsele sunt fabricate în Franţa, în La Gacilly.

Pe piaţa românească a vânzărilor directe activează companii precum  Avon, Oriflame, Amway,  Herbalife, Zepter sau Forever Living Products. Datorită portofoliului de produse (cosmetice, suplimente alimentare, produse de îngrijire personală, de îngrijire a locuinței, vase de gătit, sisteme de tratare a apei, plus o gamă de produse premium constând în parfumuri, lenjerie și bijuterii.), aceste companii intră în competiție pe piaţa locală și cu Beiersdorf, Procter & Gamble, Henkel sau Unilever.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 35 queries | Mysql time :0.041088 (s)