News Flash:

Horoscopul primăverii

1 Martie 2015
685 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7509 RON (-0.0049)
USD: 4.1988 RON (+0.0230)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
primavara

BERBEC 21.03 - 20.04

DRAGOSTE: În martie, toate relaţiile trec prin transformări. Aprilie nu-ţi aduce liniştea de care ai nevoie pentru a te concentra pe nevoile partenerului, iar în mai ai putea căuta dragostea şi căldura sufletească de care ai nevoie în afara relaţiei oficiale

CARIERĂ: Luna martie nu vine cu rezolvările aşteptate, dar se pot debloca anumite relaţii care te-au ţinut în loc. În aprilie dai dovadă de nerăbdare, iar în mai realizezi că ai abordat greşit anumite probleme. Poţi progresa doar alături de întreaga echipă, nu singur(ă), şi numai dacă eşti dispus(ă) să faci eforturi mari.

SĂNĂTATE: Luna martie te poate pune serios pe gânduri, chiar de la început. O serie de simptome pe care nu le-ai mai trăit te determină să cauţi răspunsuri la un specialist. În aprilie te simţi revigorat(ă) şi puternic(ă) din nou, iar în mai deja nu se mai anunţă nici un risc major pentru starea ta fizică.

BANI: În martie plănuieşti, în aprilie treci la acţiune, iar în mai arzi de nerăbdare să vezi şi primele rezultate. Ai şanse mari de reuşită cu demersurile iniţiate în această primăvară, cu condiţia să te ţii de ele. Trebuie să ştii însă că acestea nu sunt definitive, lunile de vară vor aduce schimbări importante. Te poţi întoarce la o situaţie neplăcută, aceea în care banii sunt controlaţi de altcineva sau eşti nevoit(ă) să facă cheltuieli mari, ca să achiţi datorii urgente.

TAUR 21.04 - 21.05

DRAGOSTE: Toate lunile de primăvară se anunţă foarte dinamice în acest domeniu, dar situaţiile nu vor evolua aşa cum îţi doreşti. În martie pui la îndoială toate planurile, inclusiv cele făcute cu partenerul de cuplu. În aprilie te agiţi mult şi fără rost, iar în mai revii la gânduri mai bune. Ar fi bine să te pregăteşti pentru vară, când se anunţă probleme relaţionale.

CARIERĂ: Şi în martie, şi în aprilie sunt posibile mobilizări ale unor adversari neştiuţi, secreţi, care vor scoate la iveală greşelile majore făcute de tine în ultimii ani. În mai reuşeşti să revii pe traseul dorit, dar nu scapi de piedici, mai ales de cele provocate de colegi sau de superiori.

SĂNĂTATE: Toate lunile de primăvară aduc numeroase ocazii de a descoperi afecţiuni ascunse, neglijate sau care debutează acum, pe fondul încălcării limitelor propriului corp, din cauza agitaţiei. Martie este luna cea mai delicată, din cauza unor slăbiciuni care devin evidente. Trebuie să treci la un alt regim de viaţă, adaptat nevoilor reale.

BANI: În martie îţi baţi capul ca să scapi de anumite limitări, de credite sau de controlul pe care altcineva îl are asupra resurselor tale financiare. Toate acestea se vor menţine însă până la vară, doar se vor diminua începând cu a doua jumătate a lunii martie. Din aprilie vei fi mai inventiv(ă) şi vei câştiga mai bine. Iar în mai trebuie să fii atent(ă) la tot ce faci pentru bani, ca să nu fii nevoit(ă) să-i dai înapoi.

GEMENI 22.05 - 21.06

DRAGOSTE: Este nevoie de eforturi speciale, cu care nu eşti obişnuit(ă), pentru a-ţi salva relaţia, atât în martie, cât şi în aprilie. Vei beneficia şi de situaţii în care persoana iubită va fi îngăduitoare, dar numai dacă vei fi sincer(ă) şi vei arăta că eşti decis(ă) să faci ceea ce trebuie.

CARIERĂ: Ai foarte multe de învăţat, dar nimeni nu te aşteaptă să te adaptezi, toţi vor rezultate imediat. Ai de la cine să înveţi, dar refuzi asta, mai ales în martie, când orgoliul e la cote maxime. Din aprilie începi să cedezi, spre binele celor din echipă, iar din mai vor începe să se vadă rezultatele. Este foarte important să nu iei decizii majore la sfârşitul lunii mai.

SĂNĂTATE: Sunt posibile tulburări de digestie, pe fondul unor supărări pe care le iei cu tine peste tot, inclusiv acasă. Toate lunile de primăvară te vor ajuta să te pregăteşti pentru vară, când unele probleme, mai vechi, pot să reapară şi să te dea peste cap.

BANI: Este un domeniu lipsit de complicaţii majore, dacă ai reuşit să te educi să nu mai cheltuieşti tot ce ai în buzunar. Luna martie nu aduce mari modificări, poate doar unele indirecte, prin rude sau prieteni care vin cu idei bune, speciale. În aprilie şi în mai vei regândi aceste iniţiative, pentru a vedea dacă sunt cu adevărat realizabile. Toată luna mai poate aduce venituri mai mari din munca proprie, prin colaborări de scurtă durată.

RAC 22.06 - 22.07

DRAGOSTE: Se instalează o pace aparentă în cuplu, dar în profunzimile tale e o fierbere care te consumă. În martie vei reuşi să te ţii departe de probleme, pentru că-ţi cer atenţie provocările din alte domenii. În aprilie le acorzi mai mult timp celor dragi, iar în mai vei fi mai calm(ă) şi vei avea răbdare să reevaluezi intenţiile conturate în lunile anterioare.

CARIERĂ: E domeniul care te poate surprinde în orice moment, evoluţiile din această primăvară fiind spectaculoase, mai ales dacă ai pregătit terenul. În martie eşti pe val, dar situaţia nu evoluează aşa cum vrei tu, ci suferă numeroase modificări, din cauza unor parteneri. În aprilie nu vor lipsi provocările, iar în mai vei reuşi să te stabilizezi, pentru un timp, într-o poziţie care ţi se va părea mult mai bună decât cea dinainte.

SĂNĂTATE: Oboseala pe care ai observat-o în iarnă se va accentua în această primăvară şi îţi va atrage atenţia, destul de dur, asupra unor obiceiuri greşite, cum ar fi eforturile excesive. Din a doua jumătate a lunii martie va trebui să iei măsuri, să ceri anumite derogări, să “aeriseşti” programul de la muncă. Abia în mai te vei simţi mai bine în propria piele.

BANI: Din a doua jumătate a lunii martie se poate spune că norocul îşi întoarce faţa spre tine. Ţi se vor deschide alte posibilităţi de câştig, unele dintre ele deosebite, dar este indicat să fii atent(ă) la tot ce întreprinzi, ca să nu fie prea mari sacrificiile făcute pentru aceşti bani.

LEU 23.07 - 22.08

DRAGOSTE: În martie vei întâlni mai multe obstacole în relaţiile cu cei dragi. Se cer sinceritate şi claritate în decizii. Aprilie aduce energie şi bucurie de a trăi, pe care le poţi pune la baza unor relaţii noi sau înnoite. Toate lunile de primăvară te pregătesc pentru deciziile pe care va trebui să le iei din iunie încolo.

CARIERĂ: Vei avea ocazia să-ţi vezi realizate, în această primăvară, planurile legate de studii, de specializări în afara ţării sau de promovarea unor examene importante. Este o perioadă foarte bună pentru autocizelare şi progres. Martie vine cu invitaţii de la persoane pe care le admiri şi le respecţi. Aprilie aduce posibilitatea de a pune în aplicare unele lucruri, iar în mai cresc mult şansele să treci la etapa următoare în plan profesional.

SĂNĂTATE: Este posibil să te simţi epuizat(ă), dar cu siguranţă nu te vei retrage în faţa provocărilor din această cauză. În martie ai putea vedea mult mai clar care îţi sunt limitele fizice şi psihice. În aprilie şi mai le vei depăşi pe unele dintre ele, dar cu eforturi mari. Sunt posibile probleme digestive inexplicabile şi greu de tratat.

BANI: Se păstrează, în toate lunile de primăvară, dar cu accent pe martie, tendinţa de a avea mai mereu neplăceri din cauza banilor. Acest subiect îţi va provoca o stare de nemulţumire continuă. În aprilie şi în mai vei avea şansa unor reveniri, datorită autorităţii profesionale, a ta sau a altcuiva care intervine pentru tine.

FECIOARĂ 23.08 - 22.09

DRAGOSTE: Luna martie aduce instabilitate şi va trebui să cauţi mereu noi metode de a aborda relaţiile, pentru a face faţă problemelor. Aprilie poate fi o lună mai calmă, mai ales pentru că vei fi dornic(ă) să petreci mai mult timp în compania celor dragi. Mai poate fi luna unor etape importante din evoluţia unei relaţii.

CARIERĂ: Luna martie aduce schimbări în conducere sau în poziţia pe care o ocupi tu. Poate fi o revenire la o funcţie pe care ai avut-o acum ceva timp. Aprilie nu vine cu stabilitatea pe care ţi-o doreşti, dar vei avea acces la persoane sus-puse, care te vor ajuta. Mai poate fi o lună dificilă, mai ales spre final, când ar fi bine să fii foarte atent(ă) la ce spui, ce decizii iei şi ce acte semnezi.

SĂNĂTATE: Din a doua jumătate a lunii martie vei beneficia de un context favorabil pentru a rezolva problemele cronice, fie că sunt afecţiuni nou descoperite, fie că sunt suferinţe vechi, “moştenite” de la părinţi. Aprilie şi mai sunt luni de solicitări intense şi, pe acest fond, este posibil să apară alte dezechilibre. Dacă nu te vei ocupa de ele acum, vei fi obligat(ă) s-o faci începând din toamnă.

BANI: De aici pot veni cele mai multe probleme, dacă nu ai fost atent(ă) cu banii, cu sumele cheltuite, cu nivelul împrumuturilor în anii anteriori. În martie, obligaţiile de plată vin în cascadă şi trebuie onorate fără întârziere. În aprilie şi mai se mai linişteşte acest flux şi ai putea beneficia de ajutor din partea familiei.

BALANȚĂ 23.09 - 22.10

DRAGOSTE: Martie se anunţă o lună cu foarte multe răsturnări de situaţii, renunţări şi reveniri, adică o viaţă amoroasă furtunoasă, exact ca sentimentele tale. Aprilie nu aduce o schimbare esenţială, dar mai domoleşte puţin din acest foc. În mai vei simţi nevoia să incetineşti ritmul sau chiar să te opreşti. Este momentul în care evaluezi pagubele sau iei decizii mature.

CARIERĂ: Martie este o lună dificilă pe plan profesional, pentru că te pune în situaţia ca pentru orice pas înainte să înfrunţi o limită pe care singur(ă) ţi-ai impus-o, o teamă sau o angoasă mai veche. Aprilie nu aduce modificări ale tendinţelor din martie, dar luna mai poate veni cu o ocazie specială de a străluci într-un anumit context.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate va fi puternic influenţată, în toate lunile de primăvară, de liniştea ta interioară şi de capacitatea de a alunga orice gând negru care poate provoca daune majore. Pentru că vei avea perioade extrem de intense, de consum mai puţin obişnuit, este indicat să te protejezi cum poţi mai bine de orice exagerare.

BANI: Eşti într-un moment bun pe plan financiar, în care nici veniturile, nici cheltuielile nu îţi vor da prea mari bătăi de cap. Martie şi aprilie sunt luni în care câştigurile pot creşte pe căi indirecte - de exemplu, printr-o contribuţie mai mare a partenerilor şi a asociaţilor. Şi în mai vei avea momente bune în acest domeniu, cu beneficii din surse aşteptate.

SCORPION 23.10 - 21.11

DRAGOSTE: Luna martie poate aduce episoade complicate în relaţiile sentimentale, ca şi cum ţi s-ar împlini unele din cele mai negre temeri. Spre finalul lunii, situaţia se va mai lumina, iar în aprilie vei avea zile mai senine, în care vei putea să pui în practică decizii importante sau să faci planuri împreună cu persoana dragă. La fel şi în mai, când vei avea parte de mai multă stabilitate şi vei reuşi să-ţi faci viaţa mai frumoasă.

CARIERĂ: Primăvara vine cu multe provocări, te vei simţi când admirat(ă), când neglijat( ă) şi neapreciat(ă). În a doua jumătate a lunii martie vei reuşi să faci un pas important înainte pe plan social sau profesional. Aprilie şi mai sunt luni bune pentru asocieri, parteneriate, alianţe şi colaborări.

SĂNĂTATE: Luna martie poate deveni memorabilă prin epuizarea pe care o aduce chiar şi celor energici şi neobosiţi. Solicitările de la serviciu vor fi mai puţin obişnuite, de aici şi pericolul apariţiei unor probleme provocate de neglijenţă. În aprilie vei acorda mai multă atenţie sănătăţii, iar în mai vin şi ocaziile favorabile de a te reface cu ajutorul remediilor potrivite.

BANI: Din a doua jumătate a lunii martie încolo, risipeşti mulţi bani, mai ales din cauza dorinţei tale de a păstra o anumită imagine. Iar următoarele două luni va trebui să faci eforturi serioase pentru orice câştig în plus. În mai nu sunt indicate împrumuturile sau cheltuielile solicitate de un apropiat.

SĂGETĂTOR 22.11 - 20.12

DRAGOSTE: Chiar din luna martie, o nouă furtună se abate asupra vieţii tale sentimentale, una mai puternică decât celelalte. Va aduce însă şi bucurii intense, sentimente profunde, pe care le redescoperi sau le trăieşti acum pentru prima dată. Aprilie vine cu un strop de calm - focul din inima ta nu se stinge, arde mai liniştit. Iar în mai vei avea şansa unor decizii importante legate de relaţia de cuplu, dar ar fi bine să nu te grăbeşti

CARIERĂ: Primăvara vine cu multă muncă, poate mai multă decât te aşteptai, chiar din martie. În aprilie se continuă acest regim de efort intens, la fel şi în mai. Vestea bună este că tot ce faci acum se va concretiza într-un succes important spre finalul acestui an sau în anul următor.

SĂNĂTATE: În martie iei măsuri pentru a-ţi recupera vitalitatea şi te adaptezi din mers la noul ritm de viaţă. În aprilie vei beneficia de un context favorabil pentru vindecare şi refacere, iar în mai vei culege roadele schimbărilor pe care le-ai făcut.

BANI: Cum volumul de muncă se anunţă mai mare, ar fi normal să fie însoţit şi de o creştere a veniturilor; aşa va fi, dar nu mereu şi nu în ritmul pe care l-ai dori. Martie aduce cheltuieli, uneori exagerate, pentru cei dragi. În aprilie te reglezi, iar în mai vei reuşi să te convingi că sunt lucruri mult mai importante decât să fii recompensat(ă) imediat şi exact pe măsura efortului.

CAPRICORN 21.12 - 20.01

DRAGOSTE: Se dinamizează partea sentimentală a vieţii tale chiar din martie, mai ales în a doua parte a lunii. Se anunţă posibile întâlniri remarcabile, poveşti de dragoste speciale, dar şi redescoperiri ale unor sentimente adormite. În aprilie vei comunica foarte bine cu cei dragi, iar în mai vei dori să-i protejezi şi să-i alinţi.

CARIERĂ: Martie prefigurează schimbările ce vor avea loc în lunile următoare - schimbări care nu vor fi de amploare, dacă nu au fost create condiţiile necesare în anii anteriori. Din a doua jumătate a lunii va trebui să faci un pas în spate, să devii mai discret( ă) şi să-ţi vezi de treburi. Aprilie aduce negocieri care se pot concretiza în mai, printr-o nouă poziţie în plan profesional.

SĂNĂTATE: După prima jumătate a lunii martie vei intra într-un alt regim de viaţă şi de muncă, din cauza unor modificări ale stării de vitalitate pe care nu le poţi controla, sunt rodul unor acumulări îndelungate. În aprilie ai şansa rezolvării rapide a unor probleme minore. În mai cauţi să afli cum ţi-ai putea schimba modul de viaţă.

BANI: Resursele financiare cresc dincolo de privirile curioşilor, prin economii sau prin achiziţionarea de bunuri a căror valoare nu scade în timp (sau scade foarte puţin). În martie te ocupi cu mai mult interes de economii şi vei selecta mai atent cheltuielile. În aprilie vei munci mai mult şi asta poate aduce venituri mai mari. Iar în mai vei cheltui, dar cu rost.

VĂRSĂTOR 21.01 - 20.02

DRAGOSTE: Din a doua jumătate a lunii martie începi să te interesezi mai mult de casă, de mediul intim şi cauţi stabilitate. În aprilie şi mai vei avea şansa de a crea o atmosferă deosebit de caldă în cuplu sau... într-o nouă relaţie. Ai nevoie de cutaj, sinceritate şi un strop de detaşare pentru a putea lua deciziile corecte în acest domeniu.

CARIERĂ: Deşi e linişte pe plan profesional, luna martie va scoate la lumină unele probleme, posibile erori de abordare a traseului profesional, de care va trebui să te ocupi. În aprilie vei găsi soluţii pentru aceste minusuri, iar în mai se vor crea şi situaţiile favorabile de care ai nevoie pentru a le remedia. Trebuie să ştii că aceste soluţii nu sunt permanente.

SĂNĂTATE: Starea ta de sănătate depinde de cât de senin(ă) alegi să trăieşti, cât de multe griji îţi faci şi cât de crispat(ă) lucrezi. Toate aceste obiceiuri negative te storc de energie. În luna martie observi cât de mult contează liniştea interioară şi te vei strădui să o obţii. În aprilie şi în mai vei avea parte de un context ceva mai calm, inclusiv în familie.

BANI: Este posibil să apară unele probleme mai puţin obişnuite chiar de la începutul lunii martie. Partenerul are unele necazuri, se blochează o sumă de bani, nu mai ai acces la anumite resurse sau alte complicaţii de acest gen. Aprilie nu aduce rezolvările pe care le doreşti. Mai vine cu mai multă muncă şi poate şi cu ceva mai mulţi bani.

PEŞTI 21.02 - 20.03

DRAGOSTE: Debutul lunii martie înseamnă şi o posibilă criză în cuplu, pornind de la complicaţii mai vechi. În aprilie vei avea posibilitatea de a comunica mult mai bine cu toţi apropiaţii, iar în mai vei primi şansa unei relansări sau a unei noi poveşti de dragoste.

CARIERĂ: Nici nu te-ai obişnuit prea bine cu noul regim de lucru, că din a doua parte a lunii martie treci la altul, în care responsabilităţile sunt mai puţine, dar pretenţiile superiorilor, mai mari. Nici în aprilie, nici în mai nu se anunţă schimbări ale acestei tendinţe.

SĂNĂTATE: În martie, conflictele din cuplu te afectează mai mult decât îţi face plăcere să recunoşti. În aprilie vei avea mai multe motive să te simţi revigorat(ă) şi capabil(ă) de orice efort. În mai nu vor apărea motive de îngrijorare, dar este indicat să fii atent(ă) la informaţiile pe care le vei primi de la un membru al familiei - te pot induce în eroare în legătură cu starea ta de sănătate.

BANI: Situaţia financiară va fi marcată de o instabilitate cu care nu vei reuşi să te împaci. Martie vine cu zile bune şi foarte bune, dar şi cu zile mai triste. Aprilie aduce prilej de cheltuială, mai ales cu casa şi cu cei dragi. În mai ai chef de cumpărături scumpe, călătorii sau alte plăceri costisitoare.

 www.libertatea.ro 
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2015 (s) | 24 queries | Mysql time :0.065363 (s)