News Flash:

Inceputul de lună s-a lăsat cu amenzi pentru mai mulți pășcăneni prinși că au făcut depozitări necorespunzătoare pe spațiul public

9 Mai 2013
616 Vizualizari | 0 Comentarii
peturi si doze
Odată cu venirea căldurii, deșeurile sau materialele neîntrebuințabile sunt din ce în mai des abandonate de oameni. Se întâmplă și în orașul nostru. De exemplu, chiar de 1 mai, când pășcănenii se bucurau de ziua internațională a muncii, agenții Poliției Locale au depistat 3 astfel de cazuri de indolență din partea cetățenilor. Primul caz a fost identificat pe strada „Izvoarelor”, unde Buadu Ilie, de 55 de ani, a depozitat diverse ambalaje, respectiv peturi de plastic și doze de aluminiu, pe trotuarul de lângă blocul D13, împiedicând circulația pietonilor pe tronsonul în cazuză.

Mare le-a fost mirarea polițiștilor locali când au identificat pe aceeași stradă, respectiv lângă blocul C23, un caz identic cu cel menționat anterior. De această dată, autorul faptei este Stănescu Cristinel, de 23 de ani.

Ambii pășcăneni au fost amendați de agenții locali cu suma de 300 de lei, potrivit Hotărârii Consiliului Local 30/2002.

Tot pe data de 1 mai, pășcăneanul Florea Pricop, de 55 de ani, a fost amendat de polițiștii locali cu suma de 500 de lei, potrivit aceleiași Hotărâri de Consiliu Local, întrucât depozitase o movilă de pământ pe domeniul public din fața imobilului său, situat pe strada „1 Decembrie 1918”.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1375 (s) | 35 queries | Mysql time :0.024680 (s)