News Flash:

Ionita blocheaza accesul ziaristilor in Primarie

14 Iulie 2011
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
Ionita
Sedinta secreta la Primaria Pascani. Viceprimarul municipiului, pedelistul Ioan Ionita, a inceput sa recurga la aceleasi modalitati care pana nu demult le critica si anume sa blocheze accesul ziaristilor in Primarie.
In cursul zilei de astazi, in jurul orei 12.00, la sala 18 de sedinte a Primariei a avut loc o sedinta a comisiei de cultura cu privire la stabilirea programului pentru evenimentul cultural „Zile si Nopti Albe de Cultura la Pascani”. In cadrul acestei sedinte urma sa se stabileasca suma necesara activitatilor respective, modul in care se va cheltui acesti bani, programul evenimentului si alte chestiuni organizatorice. Desi reporterii Buna Ziua Iasi au incercat sa ia parte la sedinta, mai ales ca acestea sunt publice, Ioan Ionita, cel care se ocupa de organizarea evenimentului, a blocat accesul fara sa motiveze cu nimic atitudinea sa. Contactat telefonic, juristul Primariei, secretarul Mircea Zuzan, a precizat faptul ca toate sedintele care au loc intr-o institutie publica sunt publice si ca in mod normal accesul ziaristilor in institutie sau la aceste sedinte nu ar trebui ingradit. „Intr-o institutie publica toate sedintele sunt publice. Nu stiam de aceasta sedinta sau cine o face. Oricum ar fi, ea este publica. Cel care a organizat-o probabil nu vrea sa va vada la ochi. Nu stiu ce motiv ar fi altul”, a declarat secretarul Primariei, juristul Mircea Zuzan.
In cadrul sedintei ar fi trebuit sa se discute si modul in care vor fi cheltuiti banii de la buget, iar acest lucru ridica mai multe suspicini asupra atitudinii viceprimarului.

sedinta secreta viceprimarul ioan ionita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1747 (s) | 35 queries | Mysql time :0.041569 (s)