News Flash:

IPS Teofan vine duminică la Pașcani

19 Februarie 2016
588 Vizualizari | 0 Comentarii
ips teofan

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei vine la Pașcani. ÎPS Teofan este așteptat duminică să ajungă în oraș unde va oficia o slujbă religioasă la Biserica din Fântânele. La eveniment sunt așteptați cât mai mulți credincioși, iar cei care au postit câteva zile se pot spovedi și împărtăși. Părintele Cristea a mai pregătit și alte momente deosebite – credincioșilor. 

ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei va venit din nou la Pașcani. De această dată el va poposi la Biserica ce are ca hram „Sfântul Gheorghe” și preot paroh pe Dumitru Cristea.

Astfel, în dimineața zilei de duminică, 21 februarie începând cu ora 8.00 credincioșii sunt așteptați în număr cât mai mare la slujba arhierească. Alături de Mitropolit va fi și un sobor de preoți ce fac parte din Protopopiatul Pașcani.

Biserica din Fântânele a intrat în reparații în anul 2013. Este vorba despre consolidarea, extinderea, înălțarea și modernizare lăcașului. Lucrările au fost făcute cu ajutorul și contribuția oamenilor din comunitate. Biserica urmează să fie pictată.

Amintim că aici nu a mai slujit un Mitropolit de mai bine de 60 ani, mai exact de la 3 noiembrie 1955 când a fost sfințită biserica veche. Sursa: bittv.info

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1847 (s) | 35 queries | Mysql time :0.041455 (s)