News Flash:

Liceul Teoretic "Miron Costin", inscris in concursul national Euroscola

5 Octombrie 2016
399 Vizualizari | 0 Comentarii
Liceul Miron Costin
Un grup de elevi de la Liceul Teoretic "Miron Costin" Pascani va participa la o competitie care se desfasoara la nivel national. Este vorba despre cea de-a IX- a editie a concursului Euroscola care se deruleaza sub tema "Criza refugiatilor intr-o Europa a valorilor". Liceul pascanean va fi reprezentat de o echipa formata din 24 de tineri si doi profesori coordonatori. Proiectul consta in realizarea unei piese de teatru, cu durata de 10 minute, pe aceasta tema. Piesa pregatita de elevii pascaneni va fi pusa in scena, joi, 6 octombrie, incepand cu ora 13:30, in sala de spectacole a Clubului Copiilor.
Pe langa piesa de teatru, proiectul cuprinde activitati constand in intalniri de lucru, distribuire de flyre, conferinte de prezentare, interviuri realizate cu elevii scolii dar si persoane apartinand comunitatii locale. 

Mentionam ca acest concurs este organizat de Biroul de Informare al Parlamentului European din Romania, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.". 
Castigatorii vor participa la un eveniment Ziua Euroscola la Strasbourg.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1841 (s) | 35 queries | Mysql time :0.044975 (s)