News Flash:

Locuintele ANL din Pascani pe masa de lucru a consilierilor locali

24 Octombrie 2014
882 Vizualizari | 1 Comentarii
ANL Pascani

Pe ordinea de zi a sedintei de consiliu de la sfarsitul acestei luni se va afla un proiect de hotarare privind stabilirea suprafetelor construite efectiv, cotele indivize, aferente fiecarei locuinte existente in blocurile ANL, G2A si G2B-Tronson I si II, proprietate privata a statului si aflate in administrarea Consiliului Local al municipiului Pascani, situate pe strada Stefan cel Mare, in baza raportului de expertiza extrajudiciara. “Astfel, calculul pretului de vanzare pentrul locuintele ANL se va face la data vanzarii acestora, de catre Directia Economica din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, cu respectarea dispozitiilor prezentei hotarari si ale articolului 192 din HG 644/31 iulie 2014 privind modificarea Normelor metodologice pentru punerea in aplicare a prevederilor Legii nr 152/1998 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte cu modificarile si completarile ulterioare.

Raportul de Expertiza tehnica Topo-Cadastrala Extrajudiciara a fost efectuat de catre “Expert Tehnic Judiciar ing. Popov Iulian Marius din Iasi.

La data de 10 octombrie 2014, expertul s-a prezentat la sediul beneficiarului, unde in urma discutiilor s-a stabilit necesitatea intocmirii unei expertize extrajudiciare pentru a raspunde la obiectivele de mai sus”, a precizat Cristian Menegon, purtatorul de cuvant al Primariei Pascani. 


primariei pascani
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Bogdan  | #129
Oferta serioasa de locuri de munca! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: vasiliuvasilebogdan@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1939 (s) | 35 queries | Mysql time :0.048520 (s)