News Flash:

Locul de joacă de la blocurile C4 – C5 ar fi fost desființat oricum. Furnizorul voia să ia mobilierul de joacă pentru că nu a fost achitat

20 Noiembrie 2013
748 Vizualizari | 0 Comentarii
PANTAZI Dumitru

Clarificari importante din partea primarului pascanean cu privire la desfiintarea locului de joaca de la blocurile C4 si C5. Astazi in cadrul unei conferinte de presa, edilul a explicat ca parcul respectiv ar fi avut aceeasi soarta chiar daca nu interveneau muncitorii care au luat mobilierul de joaca si l-au mutat in parcul din fata Pietei din zona Deal.

Pantazi a spus ca societatea care a furnizat aceste obiecte ar fi amenintat ca le va lua inapoi si va actiona in judecata Primaria pentru plata facturii restante, de cca 80.000 lei si a penalitatilor aferente.

PANTAZI

In acelasi context, edilul pascanean a precizat ca investitia a fost facuta din ratiuni electorale, fara obtinerea unor avize, motiv pentru care lucrarea nu a putut fi receptionata si achitata. Tocmai pentru a fi rezolvate aceste probleme, a fost luata decizia mutarii locului de joaca pe o alta locatie.

Un alt motiv pentru care locul de joaca pentru copii de la blocurile C4 si C5 a fost mutat, ar fi faptul ca zona respectiva figureaza ca fiind spatiu verde. Pantazi a adaugat ca Pascaniul ar mai avea nevoie de minim 28 de hectare de spatii verzi pentru a indeplini conditiile prevazute de lege si ca abia dupa aceea Primaria ar putea reinfiinta locul de joaca, cu acordul locatarilor din zona.

Primarul pascanean a clarificat si unele suspiciuni in legatura cu legalitatea amenajarii noului loc de joaca. El a spus ca investitia a fost facuta in baza documentelor aprobate de fosta administratie prin hotararea Consiliului Local de la sfarsitul lunii mai, fiind stabilita doar noua locatie. ziarulorizont.info

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1990 (s) | 35 queries | Mysql time :0.045248 (s)