News Flash:

Locuri de munca pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic care doresc sa lucreze in Germania

25 Februarie 2016
573 Vizualizari | 0 Comentarii
locuri de munca

EURES România dispune de 40 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la București în data de 24 martie 2016. Companiile Europa Park și McDonald’s oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: ospătar (10 posturi), barman (10 posturi), bucătar (10 posturi) și personal în industria gastronomiei de sistem (10 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, cu/fără experienţă ȋndelungată în domeniu și cunoștinţe bune de limba germană (nivel B1). Pentru posturile de bucătar, candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe de limba germană, nivel A2.

Angajarea se face pe o perioadă de 8 - 9 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată. Salariul oferit este de 1800 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar și barman, 1900 – 2400 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar și de 1400 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem

Cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Iaşi, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, strada Cucu, nr. 1, telefon 023254578, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

-      cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);

-      copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

-      C.V model  Europass (cu fotografie) în  limba germană (Lebenslauf);

-      cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 24 queries | Mysql time :0.022638 (s)