News Flash:

Masuri extreme la Pascani. Municipalitatea ramane fara apa

20 Ianuarie 2015
778 Vizualizari | 0 Comentarii
ApaVital

Conducerea ApaVital Iasi a decis sa continuie sistarea apei la celelalte blocuri din municipiu unde proprietarii nu au incheiat contracte prin reprezentanti sau asociatii de proprietari. Potrivit purtatorului de cuvant al operatorului de apa si canalizare, masura urmeaza a fi luata incepand de astazi.
„S-a acordat o perioada de gratie de sase luni de zile timp in care cetatenii trebuiau sa incheie contracte prin reprezentanti sau asociatii de proprietari. Nu s-au conformat iar ca urmare s-a inceput sistarea apei la blocuri. Ieri s-a sistat la trei blocuri si urmeaza ca alte blocuri sa ramana fara apa. Se extinde aceasta actiune pana la recuperarea datoriei. De asemenea vom deschide si in instanta actiuni impotriva proprietarilor cu datorii. Solutia pentru ca situatia aceasta extrema sa fie stopata este aceea de a se incheia contracte si sa se achite debitele. Doar asa vom putea intra in normalitate. Noi am incercat sa fim intelegatori, au fost perioade acordate in care nu s-a luat nici o masura tocmai pentru a se evita asemenea situatii. S-a constatat ca se trage de timp. Astfel ca de astazi se intrerupe apa la celelalte blocuri. Cei de la Primarie au avut termen pana joia trecuta sa vina cu o solutie si nu au facut-o”, a declarat purtatorul de cuvant de la ApaVital, Razvan Manolache.
De precizat faptul ca de cateva zile cei de la Primaria Pascani au inceput o actiune de citire a apometrelor la blocuri. Conform datelor furnizate de Compartimentul de Asociatii de Locatari, au fost citite apometrele din 5 blocuri, 12 scari: C13, 14A, B14, B23 si C14, din zona vale, strada 1 Decembrie. Ca si proportie al cetatenilor ce au deschis usa si au oferit indecsii, vorbim de 90% din totalul celor 5 blocuri. Actiunea va continua si astazi in aceeasi zona, la blocurile C14, C15, C17, B4Bis etc. Acest aspect nu impresioneaza cu nimic pe cei de la ApaVital. „Demersul care-l face Primaria are o alta relevanta. Dupa repartizarea indecsilor tot este necesar sa se desemneze un reprezentant sa incheie contract. Acelasi lucru l-am cerut de cateva luni. Nu se poate ca Iasul si celelate comune care fac parte din asociatie sa suporte cheltuielile pe serviciile prestate la Pascani”, a incheiat Manolache.

 


apavital iasi primarie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 24 queries | Mysql time :0.031518 (s)