News Flash:

Medicii veterinari din Pașcani, Targu Frumos și Harlău s-au întalnit astăzi cu privire la dezbaterea notei de servici primită de la Autoritatea Veterinară

17 Aprilie 2013
687 Vizualizari | 0 Comentarii
dsv
În cursul zilei de astăzi, începând cu orele 13.00, în sala de seminarii a Primăriei, a avut loc o ședință de lucru a medicilor veterinari de pe raza a 3 circumscripții diferite: Pașcani, Târgu Frumos, respectiv Hârlău.

Scopul ședinței l-a constituit discuția pe baza programelor veterinare cofinanțate, în care se stabilesc la nivel național și la nivel de Direcție Sanitar-Veterinară Județeană obiectivele ce trebuie îndeplinite cu privire la două boli la bovine și ovine. Pentru îndeplinirea acestora, medicii veterinari au în vedere două date limită: 31 mai 2013, respectiv 31 decembrie 2013.

O altă temă de lucru a constituit-o informarea participanților din sală despre lucrurile aduse în discuție la Consiliul Național al Colegiului Medicilor Veterinari, desfășurat săptămâna trecută.

Totodată, în cadrul ședinței a fost invitat și un specialist pe domeniul de farmacovigilență, care a vorbit colegilor săi despre importanța finalizării cu succes a acțiunii de supraveghere pentru pestă porcină clasică, la sfârșitul lunii acesteia.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1726 (s) | 24 queries | Mysql time :0.019042 (s)