News Flash:

Mihai Răzvan Ungureanu o atacă dur pe Elena Udrea

5 Iulie 2014
809 Vizualizari | 0 Comentarii
nru
Mihai Răzvan Ungureanu o atacă dur pe Elena Udrea, susţinând într-o scrisoare deschisă că şefa PMP, care se declară „singura depozitară a moştenirii politice a lui Traian Băsescu” îi cataloghează drept trădători pe aceia care nu se ploconesc în faţa sa. Mai mult, MRU îi cere Elenei Udrea să se retragă „dacă nu pentru binele dreptei, măcar pentru a-i oferi posibilitatea lui Traian Băsescu de a-şi recâştiga un rol politic bine meritat” Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, o tacă extrem de dur pe Elena Udrea pe care o acuză că a avut drept scop politic confiscarea moştenirii lui Traian Băsescu, acţionând intens pentru îndepărtarea din jurul preşedintelui a tuturor „oamenilor de calitate”.

„Cred că anii de final de mandat ai lui Traian Băsescu ar fi fost încununaţi de mai multe reuşite dacă cei mai mulţi dintre oamenii de calitate din jurul său nu ar fi fost îndepărtaţi, rând pe rând. Cred că sunteţi unul dintre cei responsabili de această situaţie şi ar fi un gest necesar să vă retrageţi. Dacă nu pentru binele dreptei, măcar pentru a-i oferi posibilitatea lui Traian Băsescu de a-şi recâştiga un rol politic bine meritat", susţine Ungureanu.

Fostul premier susţine că Udrea îi pune pe lista trădătorilor pe toţi cei care nu i se conformează. „Înţeleg că vă place să vi se ploconească oamenii, iar cei care nu o fac sunt trădători. În cazul acesta, sunt onorat să mă aflu pe lista trădătorilor. Nu găsesc nici un motiv de ruşine în a mă afla pe aceeaşi listă cu oameni precum Monica Macovei, Teodor Baconschi sau pedeliştii care nu v-au votat la conducerea partidului. Cred că sunteţi victima unui mod periculos de a vedea politica. Politica nu e militărie în care toată lumea face exclusiv ce doriţi dumneavoastră, iar dacă refuză, îi daţi pe toţi jos din tren doar pentru că vă închipuiţi că aveţi acest drept”, susţine el, în scrisoarea deschisă, publicată de Adevărul.

MRU arată că pe aşa zisă listă a trădătorilor întocmită de Elena Udrea „sunt oameni care au muncit din greu pentru ce e numit astăzi "regimul Băsescu"”. El aminteşte de momentul din 2012, al celei de-a doua suspendări, când actula şefă a PMP a fost retrasă din prim plan, din cauza „notorietăţii negative”.

„Totuşi, vă întreb unde eraţi în vara lui 2012, la a doua suspendare a lui Traian Băsescu? Dacă îmi amintesc bine, nu apăreaţi la mitinguri pentru a nu afecta campania cu notorietatea dumneavoastră negativă. Şi unde sunteţi astăzi? Împărţiţi certificate de bună purtare. Rămâne întrebarea: unde sunt cei care au luptat pentru Traian Băsescu şi şi-au asumat tot ce a presupus acea luptă? Pe lista dumneavoastră de trădători. Vă prezentaţi drept singura depozitară a moştenirii politice a lui Traian Băsescu şi credeţi că aveţi dreptul de a împărţi certificate de băsism dreptei. Nu cred că la asta se reduc dreapta sau progresele care s-au făcut în România în ultimii ani. Mai mult, cred că în ciuda tuturor declaraţiilor dumneavoastră nu sunteţi în nici un fel în măsură să excludeţi pe cineva atunci când vine vorba de confirmări politice”, mai spune Ungureanu potrivit gandul.info..

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 25 queries | Mysql time :0.034627 (s)