News Flash:

Mugur Isărescu a uitat ce credite a avut la bancă

5 Februarie 2015
563 Vizualizari | 0 Comentarii
isarescu
Mugur Isărescu a uitat ce credite a avut. Întrebat la o conferinţă de presă despre împrumutul pe care l-a luat în urmă cu câţiva ani de la o bancă austriacă, guvernatorul BNR a spus jurnaliştilor că nu a avut niciodată acea datorie. Totuşi declaraţia de avere a lui Isărescu arată clar că în 2006 guvernatorul a contractat acel împrumut. Presa vorbea la acel moment că din banii respectivi a cumpărat un apartament pentru fiul său.

Numai că în declaraţia de avere din 2006 apare că Mugur Isărescu s-a împrumutat la Volksbank şi avea de achitat 698 de mii de lei până în 2016.

La acel moment presa scria că a luat bani pentru a-i cumpăra fiului său un apartament de 200 de mii de euro într-un complex rezidenţial din Băneasa.

În declaraţia din 2010, împrumutul dispare. Iar soldul depozitelor lui Isărescu scade, dovadă că şi-a plătit datoria anticipat.

Reprezentanţii băncii centrale au explicat pentru Realitatea TV că a fost vorba despre o confuzie, iar Guvernatorul nu neagă că ar fi avut acel credit.

 www.realitatea.net 
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1937 (s) | 35 queries | Mysql time :0.053701 (s)