News Flash:

Musaca de post cu ciuperci

13 Aprilie 2016
460 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6485 RON (-0.0120)
USD: 4.0861 RON (-0.0259)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
musaca de post
ngrediente:

500 g cartofi
1 kg ciuperci
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
o conserva de rosii taiate cubulete
2 rosii medii
o legatura marar
½ ardei gras rosu
150 g branza tofu
4 lg ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Spala cartofii si curata-i de coaja. Taie-i apoi felii rondele si prajeste-i in baie de ulei ana devin usor crocanti. Scoate-i pe un prosop de hartie si lasa-i sa se raceasca. Spala bine ciupercile si taie-le bucatele mici.

Toaca ceapa marunt si pune-o la calit intr-o tigaie incapatoare, alaturi de uleiul de masline. Cand incepe sa se inmoaie adauga si usturoiul pisat foarte bine. Lasa-le timp de un minut apoi adauga ciupercile si un praf de sare. Vupercile isi vor lasa foarte multa apa. Fierbe-le impreuna pana cand nivelul apei scade la jumatate.

Intre timp, adauga in robotul de bucatarie conserva de rosii si ardeiul gras si paseaza-le pana obtii o pasta fina. Adauga pasta peste ciuperci si lasa totul sa dea in clocot. Cand este gata amesteca totul cu branza tofu, rasa si mararul taiat marunt. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Sareaza cartofii si asaza un strat generos in tava unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu pesmet. Adauga apoi compozitia de ciuperci si pune restul cartofilor deasupra. Peste cartofi adauga un rand de rosii taiate felii. Optional poti presara deasupra branza tofu rasa. Coace musaca timp de 30 de minute la cuptorul incins la 180 grade Celsius
Serveste musacaua calda, alaturi de o salata de rosii.

cartofi ciuperci rosii marar tofu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 24 queries | Mysql time :0.036386 (s)