News Flash:

Norica Nicolai îi acuză pe Ponta şi Băsescu ca fac parte din aceeaşi echipă

14 Mai 2014
708 Vizualizari | 0 Comentarii
norica
După ce pesediştii l-au acuzat pe Crin Antonescu că are o înţelegere secretă cu Traian Băsescu, liberalii contraatacă prin vocea europarlamentarei Norica Nicolai, care îi ironizează pe Ponta şi Băsescu, spunând că fac parte din aceeaşi echipă şi că nu se ştie cine comandă şi cine execută. Europarlamentarul PNL Norica Nicolai susţine că Traian Băsescu şi Victor Ponta "fac parte din aceeaşi echipă" şi că pactul de coabitare dintre cei doi funcţionează foarte bine, liderul PSD ajutându-l pe şeful statului "să-şi găsească un vehicul politic", printr-o strategie electorală.

Prezentă, marţi, la Vaslui, Norica Nicolai a declarat că pactul de coabitare dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta funcţionează "foarte bine" şi în prezent, cei doi nefăcând altceva decât "să scoată populaţia din jocul democratic", "să îndepărteze populaţia de dreptul la vot", transmite corespondentul MEDIAFAX, potrivit gandul.info.

Ea a susţinut că jocul făcut de Băsescu şi Ponta "nu face altceva decât să determine populaţia să se scârbească în a mai merge la vot", astfel încât "România să fie dominată de un gen de formulă politică totalitară, dictatorială".

"De două săptămâni, avem o campanie electorală care n-are nicio legătură cu vreo temă de dezbatere. De două săptămâni, noi discutăm despre câte funde taie domnul Ponta şi în ce bărci se plimbă, despre cum a sărit cu paraşuta doamna Udrea sau ce acuzaţii de corupţie face domnul Băsescu. Suntem în prezenţa unei strategii clare de campanie electorală şi a unui joc ce îmi confirmă că pactul de coabitare între Traian Băsescu şi Victor Ponta există în continuare şi funcţionează foarte bine. Cei doi nu fac altceva decât să scoată populaţia din jocul democratic, prin comportamentul pe care îl afişează public. Asta nu face altceva decât să determine populaţia să se scârbească în a mai merge la vot. Un lider politic, şef al Guvernului, preşedinte al statului, care încearcă să îndepărteze populaţia de un drept esenţial, dreptul la vot, este un lider care îşi doreşte ca România să fie dominată de un gen de formulă politică totalitară, dictatorială", a declarat Norica Nicolai.

Europarlamentarul PNL susţine că Victor Ponta îl ajută pe Traian Băsescu să-şi găsească un "vehicul politic", Partidul Mişcarea Populară (PMP) fiind cel care îi va da preşedintelui "o soluţie de ieşire" din actualul mandat.

"Constatăm că au apărut tot felul de sondaje de manipulare. Case de sondaj mai mult sau mai puţin cunoscute, mai mult sau mai puţin ataşate politic, fac un joc în care ridică PSD şi încearcă să dea o şansă PMP. Aseară (n.r.-luni), a apărut un sondaj în care PSD îşi menţine o marjă clară de intenţie de vot, dar apare doamna Udrea. În opinia mea, cu siguranţă lucrurile stau altfel, pentru că avem şi noi propriile sondaje. În realitate, Victor Ponta îl ajută pe Traian Băsescu să-şi găsească un vehicul politic. PMP este clar partidul care îi va da o soluţie de ieşire din actualul mandat preşedintelui Băsescu. Acesta are nevoie să manipuleze populaţia şi să se creadă că acest partid va avea un scor semnificativ...Şi la suspendarea din 2012 şi acum Traian Băsescu face parte din aceeaşi echipă cu Victor Ponta. Nu ştiu care comandă şi care execută, poate n-are niciun fel de importanţă, dar este sfidător pentru populaţie. Eu consider această campanie o prelungire a tezei de doctorat a consultantului PSD în manipulare publică", a mai spus Norica Nicolai.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 24 queries | Mysql time :0.024664 (s)