News Flash:

Noul director al Casei de Cultură a stabilit primele obictive ale instituției pentru 2014

7 Ianuarie 2014
713 Vizualizari | 0 Comentarii
Casa de Cultura Mihail Sadoveanu Pascani

Noua directoare a Casei de Cultură "Mihail Sadoveanu" și-a preluat locul de muncă. Astăzi, ne-a vorbit pentru prima dată din noua sa funcție. Aceasta a fost numită prin dispoziție de primar după ce legislativul pășcănean a luat act de demisia fostei directoare, Mărioara Preutu, în ședința din 20 decembrie 2013.

Dana Calistru ne-a explicat ce are de gând să facă în anul 2014 la Casa de Cultură. În acest sens, ea și-a fixat obiective pe termen lung, dar și câteva  pe termen scurt.

Mai exact, directoarea dorește să creeze noi cursuri la Casa de Cultură: de muzică populară, dans popular, cursuri de instrumente muzicale, cât și reînființarea fostului Ansamblu Popular "Rapsozii Siretului ".

Pe termen scurt, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” vor avea loc câteva evenimente, odată cu finalizarea planului de activități. Pa data de 15 ianuarie se va marca ziua marelui poet Mihai Eminescu, la împlinirea a 154 de ani de la nașterea acestuia, iar pe 24 ianuarie vor avea loc manifestări dedicate Zilei Unirii.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 24 queries | Mysql time :0.023317 (s)