News Flash:

Noutati pentru fermierii pascaneni

17 Aprilie 2014
703 Vizualizari | 0 Comentarii
fermieri

Fermierii din judet, interesati de obtinerea finantarilor nerambursabile de la Uniunea Europeana pentru dezvoltarea afacerilor in agricultura, pot depune dosarele incepand cu 20 mai la Oficiul Judetean pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Iasi. Aceasta este prima sesiune din acest an de depunere a proiectelor.

Inca de la deschiderea acesteia, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va oferi gratuit proiecte tip pentru fermierii mici si mijlocii, care vor putea fi descarcate de pe site-ul institutiei. Masurile care vor fi deschise in cadrul noului Program National de Dezvoltare Rurala (PNDR) vor avea sesiuni continue si evaluari lunare sau trimestriale, iar proiectele care vor integra productia vor avea punctaje suplimentare la evaluarea proiectelor.

Prima masura care se va lansa în luna mai, respectiv “Investitii în exploatatii agricole” si fermele de familie, are alocata suma de 150 de milioane de euro. Alocarea totala pentru PNDR, in perioada 2014 – 2020 este de 8,015 miliarde de euro pentru 14 masuri.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 35 queries | Mysql time :0.040408 (s)