News Flash:

Nu se știe cine va lua trofeul Eurovision anul acesta, dar se știe cine îl va caștiga în 2017. O spune Carmen Harra

8 Martie 2016
199 Vizualizari | 0 Comentarii
Eurovizion

Mihai Trăistariu are convingerea că este cea mai bună voce din România și că a fost o nedreptate faptul că nu el este cel desemnat să reprezinte țara la Eurovision. Dar asta nu-l oprește să spere în continuare și să trăiască cu gândul că va câștiga concursul, la anul.

După ce Ovidiu Anton a fost cel ales să reprezinte România la Stockholm, Mihai Trăistariu l-a felicitat, dar nu fără a atrage atenția faptului că, indiferent cât ar fi de bun câștigătorul, nu se ridică la nivelul lui, pentru că el, Mihai Trăistariu, a fost desemnat de nenumărate ori ”cea mai bună voce din România”.

Dincolo de regretul neparticipării la Eurovision 2016, Mihai Trăistariu nu-și pierde speranța, mai ales că visurile lui sunt alimentate de nimeni alta decât Carmen Harra, cunoscută pentru previziunile sale mai mult sau mai puțin reușite.

”Eurovision-ul rămâne pasiunea mea. Am sa iau de bună vorba lui Carmen Harra. Citez : ” Mihai, te vad câștigând Eurovision-ul cel mare, dar nu în 2016, ci în 2017.” Inițial m-am încordat când am citit mesajul primit de la ea pe e-mail … și nu mi-a convenit ce aud … însă acum stau și-mi zic : dacă femeia asta are dreptate ?! O ști ea ceva !”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina lui de Facebook.

sursa: evz.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1857 (s) | 35 queries | Mysql time :0.041051 (s)