News Flash:

O comuna beneficiaza de o investitie unica in zona, in valoare de 4.000.000 lei

3 Aprilie 2013
443 Vizualizari | 0 Comentarii
eolian
Recent, Ministerul Economiei a dat aviz favorabil unui proiect in valoare de aproximativ 4.000 . 000 lei pentru o localitate rurala din apropierea municipiului nostru, proiect unic pe judetul Iasi si cel mai probabil si pe Moldova. Este vorba despre comuna Tatarusi, unde stalpii stradali vor fi modernizati in totalitate prin amplasarea unor panouri fotovoltaice dar si unor generatore eoliane.

“Vor fi modernizati 446 de stalpi stradali prin punerea in aplicare a acestui proiect care a fost depus la Ministerul Economiei inca din anul 2010 prin Programul Operaţional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice”. 2% din valoarea proiectului constituie contributia locala. In aproximativ o luna de zile vom incheia contractul cu Ministerul Economiei pentru derularea proiectului apoi vom pregati documentatia necesara pentru licitatie”, a declarat primarul comunei Tatarusi, promotorul proiectului, Costel Iosub.

Odata cu implementarea acestui proiect unic in zona, la Bugetul comunei se va face o economie substantiala. Practic, vor scadea cheltuielile cu iluminatul stradal cu circa 1 00.000 lei / an. Primarul ne-a declarat faptul ca derularea lui se va incepe din acest an.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 24 queries | Mysql time :0.030353 (s)