News Flash:

O donație simbolică o poate ajuta pe Loredana să meargă din nou!

21 Septembrie 2014
606 Vizualizari | 0 Comentarii
loredana
Tânăra de 25 de ani, care s-a îmbolnăvit din cauza îngrijirilor precare primite după naștere, are nevoie de servicii de recuperare complexe pentru a sta din nou pe picioarele ei.

Problemele de sănătate ale Loredanei Jianu, care locuiește în comuna Grădinile, judeţul Olt, au început când avea doar patru luni. Din cauza unui icter fiziologic prelungit netratat corespunzător, i-a fost afectat ireversibil sistemul locomotor. La vârsta de 2 ani, a primit un lung șir de diagnostice: tetrapareză spastică dobândită, strabism convergent, miscări distonice la nivelul extremităților. După nenumărate ședințe de kinetoterapie și tratament medicamentos, la 16 ani, era recuperată în proporție de 90%. Însă, starea ei s-a înrăutățit brusc, iar acum este captivă în propriul corp: nu poate merge singură și nu se poate hrăni. Asta în condiţiile în care mintea îi funcţionează perfect, iar visul ei este să urmeze Facultatea de Psihologie.

Mama ei, Valeria, spune că speranţa de a fi tratată în ţară i-a fost năruită. „Nimeni nu vrea să încerce să o opereze. E prea complicat. După Bacalaureat stă la pat, nu a apucat nici să îşi depună actele să se înscrie la facultate”, povesteşte femeia.

Varianta medicilor străini: un virus i-a distrus măduva

Deoarece starea de sănătate a Loredanei s-a degradat galopant, medicii din străinătate, în urma unor investigații imagistice, au ajuns la concluzia că afecțiunea pe care o are pe măduvă este de natură chimică: adică, în urmă cu mult timp, un virus/o bacterie i-a atacat măduva. Astfel, problemele coloanei vertebrale pot fi ameliorate prin kinetoterapie și tratament într-un centru specializat din Turcia.

Costurile unui prim set de ședințe de kinetoterapie (la care se vor adăuga investigații amănunțite) se ridică la aproximativ 3.000 de euro, sumă prea mare pentru posibilitățile financiare ale mamei sale. Până pe 30 septembrie 2014, Loredana poate fi ajutată printr-o donație de 2 euro la numărul 8824. Acesta este alocat gratuit de rețelele mobile (Vodafone, Orange, Cosmote) cu sprijinul Asociației M.A.M.E. Sursa: evz.ro

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1843 (s) | 35 queries | Mysql time :0.041664 (s)