News Flash:

O firmă apropiată PSD va reabilita Parcul Peștișorul. Lucrările încep din 25 aprilie

15 Aprilie 2013
580 Vizualizari | 0 Comentarii
parcul pestisorul
Firma care se va ocupa de reabilitarea Parcului Peștișorul, parte componentă a Planului Integrat de Dezvoltare Urbană, a început de astăzi organizarea de șantier în zona ce va cuprinsă de lucrări. Vorbim de societatea IasiCon SRL Iași, cea care a câștigat licitația organziată de municipalitate, pentru această componentă din proiect.

După ce societatea se va instala cu utilajele în zonă, vor demara și lucrările propriu zise în teren. Viceprimarul municipiul, Vasile Axinte, spune că data de începere a lucrărilor este de 25 aprilie 2013. Conform proiectului termenul de execuție este de 18 luni de la începerea lucrărilor.

Lucrările de reabilitare cuprind 9500 de mp de alei pietonale și 250 mp de scări. Investiția este complexă, prin lucrările ce se vor executa urmând a fi amenajată atât partea din vale a locației cât și zona împădurită.

IasiCon SRL este o firmă apropiată PSD. Aceasta în trecut a avut mai multe lucrări în unele comune din zona Pașcani, unul din subcontractori fiind societatea consilierului județean Dinu Apăvăloaei.

iasicon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 35 queries | Mysql time :0.031131 (s)