News Flash:

Șoferii continuă să ignore regulile de parcare din zona Școlii ”Iordachi Cantacuzino”

13 Noiembrie 2013
751 Vizualizari | 0 Comentarii
logan parcat

Poliția locală încearcă să asigure un climat de siguranță în zona Școlii ”Iordachi Cantacuzino”, însă șoferii ignoră în continuare regulile de circulație.

De câteva săptămâni, banda centrală  dintre cele două sectoare de drum a fost hașurată, iar parcarea autoturismelor a fost interzisă pentru ca șoferii să aibă vizibilitate bună la trecerea de pietoni a școlii unde traversează zilnic sute de copii.  Cu toate acestea nu există zi în care unii conducători auto să nu parcheze sau staționeze acolo. Conform șefului Poliției Locale Pașcani, Vasile Avasiloaie, în data de 4 noiembrie Lăcrămioara Timofte în calitate de conducător al unui autoturism marca Opel, a staționat voluntar în acea zonă, blocând vizibilitatea celorlalți șoferi. Pentru acest lucru, polițiștii au amendat-o cu 320 lei și 3 puncte de penalizare. 
În aceeași zi, un alt șofer a decis să își parcheze autoturismul acolo. Petru Mihalache Mosor  din Miroslovești a parcat autoturismul marca Dacia Logan, între benzile de circulație.  Și acesta a fost amendat cu 320 lei și 3 puncte de penalizare.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1891 (s) | 40 queries | Mysql time :0.026409 (s)