News Flash:

Şova vrea să o alerge pe Udrea pe Arena Rapid

20 Mai 2014
792 Vizualizari | 0 Comentarii
udrea semimaraton
O cursă în doi pe stadionul echipei Rapid pe distanţa de zece kilometri, este provocarea lansată de ministrul Dan Şova pentru Elena Udrea. Disputa dintre cei doi a plecat de la faptul că deputata PMP a criticat lipsa membrilor Guvernului de la Semimaratonul Internaţional Bucureşti, deşi îşi anunţaseră prezenţa. Ministrul Transporturilor, Dan Şova, îi lansează o provocarea deputatei PMP, Elena Udrea, care a criticat lipsa membrilor Guvernului de la semi-maratonul organizat în Bucureşti, propunându-i Elenei Udrea să participe la o cursă în doi, de zece kilometri, care să aibă loc pe Arena Rapid.


Dan Şova a ţinut să precizeze că premierul şi alţi miniştri au lipsit de la Semimaratonul Internaţional Bucureşti ca un gest de solidaritate cu Gabriela Szabo, căreia i-a murit recent tatăl, scrie gandul.info.

„O provoc pe doamna Udrea să rezolvăm această dispută prin sport. Săptămâna viitoare, miercuri, 28 mai, după ce trece campania electorală, o invit pe Elena Udrea de la orele 19:00 pe Arena Rapid, să alergăm unul lângă altul 10 km”, susţine Şova, care semnează invitaţia ca membru al Guvernului României care ar fi participat la Semimaratonul Internaţional Bucureşti, de n-ar fi fost acel nefericit incident, şi un om care iubeşte sportul şi fair-play-ul.

El precizează că indiferent dacă Udrea se va prezenta la această cursă, el va alerge zece kilometri în numele Guvernului.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 25 queries | Mysql time :0.032685 (s)