News Flash:

Pășcăneni supărați pe primar și șefii PSA. Evacuarea controlată a apei dintr-un hidrant i-a dus cu gandul la pierderi și facturi umflate

19 Aprilie 2013
551 Vizualizari | 0 Comentarii
psa
Intervenția angajaților Prest Serv Apă în zona vale a municipiului anunțată de ieri a început cu un incident. Locatarii blocului A3 s-au trezit în această dimineață cu o fântână arteziană în fața imobilului unde conviețuiesc. Din hidrantul stradal, instalat pentru alimentarea mașinilor pompierilor în caz de incendii, a țâșnit apă.Atât le-au trebuit locatarilor și oamenilor din zonă, că imediat s-au dus cu gândul la pierderile facturate de operatorul de apă lunar și problemele care apar mereu la conducta stradală. Oamenii se așteaptă ca apa să le fie facturată ca pierderi, în următoarea factură pe care o vor primi. Ioan Prisecaru, directorul PSA, susține că acest lucru nu se va întâmpla, iar apa s-a scurs pe străzi ca urmare a unei evacuări controlate.

”Avem niște lucrări în zonă, pe care le-am anunțat de ieri. Pentru a finaliza cât mai repede intervenția, iar oamenii să nu stea mult timp fără apă, am deschis mai mulți hidranți din zonă. Apa a fost evacuată controlat. E drept am creat un disconfort oamenilor, dar îi asigur că această apă nu se va regăsi în facturile lor”, ne-a declarat Ioan Prisecaru, directorul PSA.

Cetățenii ieșiți afără și-au vărsat nervii și pe primarul Dumitru Pantazi. Ei cred că edilul local ar avea ceva de câștigat de pe urma utilajelor pe care le folosește la spălatul străzilor.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1860 (s) | 29 queries | Mysql time :0.025813 (s)