News Flash:

Pantazi a acordat burse banesti pentru trei tineri

27 Mai 2012
630 Vizualizari | 0 Comentarii
Dumitru Pantazi
Vineri dupa-amiaza, Dumitru Pantazi a anuntat faptul ca trei tineri pascaneni au primit burse pentru o perioada de zece luni de zile pentru rezultate bune in educatie. "Asociaţia GRADECO Iaşi are deosebita plăcere să anunţe încheierea etapei de selecţie a beneficiarilor Programului de Burse „Dumitru Pantazi”, program ce este parte integrantă a proiectului „Susţinem performanţa în educaţie”, derulat în perioada 2012 - 2014 de către asociaţia în cauză. Beneficiarii burselor Preuniversitar sunt: domnul Atudorei Andrei, elev în cadrul Colegiului Tehnic CF „Unirea” Paşcani şi domnişoara Vasluianu Ana Vladina, elevă în cadrul Liceului teoretic „Miron Costin” Paşcani. La categeria Universitas, bursa a fost acordată domnului Gheorghiu Ştefan, student în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administrative a Universităţii “Petre Andrei” din Iaşi..

Bursele în valoare de 350 lei/lună pentru elevi, respectiv 500 lei/lună pentru student, se vor acorda începând cu luna octombrie a anului current, pe o perioadă de zece luni.
Pe această cale dorim să mulţumim conducerii SC Agrocomplex Lunca Pașcani SA, în special domnului Dumitru Pantazi, care a răspuns prompt solicitării noastre de a derula acest program de burse, menit să încurajeze tânără generaţie în obţinerea de performanţe în procesul educaţional", se precizeaza intr-un comunicat de presa a Asociatiei. 
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 35 queries | Mysql time :0.029498 (s)