News Flash:

Parlamentul pregătește atacul împotriva lui Klaus Iohannis pentru casele acestuia

19 Ianuarie 2017
146 Vizualizari | 0 Comentarii
Klaus Iohannis

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a declarat miercuri, la Parlament, că a solicitat Ministerului de Finanțe și ANAF să facă o evaluare a veniturilor și impozitelor plătite de către președintele Klaus Iohannis și să confirme dacă șeful statului a avut posibilitatea să cumpere mai multe imobile din veniturile obținute din meditații.

“Eu nu am cerut anchetarea averii lui Iohannis. De aceste lucruri se ocupă alte autorități, cum este ANI. Eu am cerut verificarea unor informații ale domnului Iohannis. În campanie electorală, domnia sa a afirmat că din banii de meditații a cumpărat o seamă de imobile. Avem cu toții prieteni profesori, am întrebat și eu prieteni care sunt profesori renumiți și care fac meditații și care mi-au spus că este imposibil ca din veniturile din meditații să faci așa ceva”, a precizat Varujan Vosganian, conform News.ro.

Deputatul a mai spus că ar trebui “ca aceste afirmații să fie verificate, pentru că e vorba de niște venituri care sunt cuantificabile și orice venit trebuie trecut într-o declarație de venituri și trebuie să urmeze regimul fiscal legal”.

Varujan Vosganian a precizat că a cerut Ministerului de Finanțe și ANAF să facă o evaluare a veniturilor și impozitelor plătite de către Klaus Iohannis.

“Domnul Iohannis a continuat cu campania sa de acuzare, după părerea mea frizând chiar și încălcarea drepturilor omului, privind unele persoane cercetate privind evaziunea fiscală. Mie mi se pare că o persoană care se face apostolul respectării legalității trebuie să fie prima care să aibă situația clarificată. Motiv pentru care am făcut o scrisoare ministrului Finanțelor, cu rugămintea să facă o evaluare a veniturilor și impozitelor plătite de domnul Iohannis și să confirme, nu câți bani a primit domnul Iohannis, dar măcar să ne confirme autenticitatea acestei afirmații. Eu îmi doresc ca ANAF Sibiu să nu ne dea un răspuns așa cum ne-au dat guvernele succesive privind contractul Bechtel”, a conchis deputatul ALDE. 

sursa: profit.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1971 (s) | 35 queries | Mysql time :0.060121 (s)