News Flash:

Pat de ciocolată cu cireșe

27 Iunie 2016
263 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6485 RON (-0.0120)
USD: 4.0861 RON (-0.0259)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
prajitura

Prăjitura asta este vedeta verii 2016! Blatul de ciocolată este pur și simplu dumnezeiesc!

Ingrediente

  • 100 g ciocolată
  • 400 g cireșe
  • 200 g unt moale
  • 175 g zahăr pudră
  • 125 g făină
  • 100 g făină de migdale
  • 2 ouă
  • un plic zahăr vanilat
  • o lingură rom
  • 1/4 plic raf de copt
  • un praf sare
  • Pentru glazură

  • 100 g cireșe
  • 2-3 linguri zahăr pudră
  • 1. Untul se amestecă întâi cu lingura de lemn, apoi se adaugă zahărul pudră, cel vanilat se mixează.
    2. Se topește ciocolata la bain-marie cu o lingură de apă. Peste crema de unt se adaugă ouăle, făina, praful de copt, făina de migdale, romul și, la final, ciocolata topită și răcită. Se omogenizează.
    3. Se toarnă amestecul într-o formă unsă cu unt și tapetată cu făină, se așază cireșele curățate de sâmburi și se ține la cuptor 40 de minute. Apoi se lasă să se răcorească.
    4. Pentru servire, se pudrează cu zahăr și se garnisește cu cireșe proaspete. 
    Sursa foto:Shutterstock

    sursa: libertateapentrufemei.ro 

    Distribuie:  

    Realitatea.net

    Din aceeasi categorie

    Mica publicitate

    © 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
    Page time :0.2631 (s) | 24 queries | Mysql time :0.039381 (s)