News Flash:

Patru comune fără șef de post în urma concursului de ieri. Iată cațiva din cei care au trecut de examinare

6 Octombrie 2012
838 Vizualizari | 0 Comentarii
politie4
Un număr de 15 comune din zona Pașcani au din nou începând de ieri șefi de post. La concursul ce s-a desfășurat la sediul Poliției Pașcani au participat un număr de 19 polițiști, din care doar 15 au reușit să treacă de întrebările comisiei ce i-a examinat.

Patru comune nu au încă șef de post, concursul pentru ocuparea posturilor libere urmând a avea loc în perioada următoare. Acestea sunt Ciohorăni, Cristești, Heleșteni și Vânători. 

”O comisie stabilită de conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a examinat candidații. Tematica a fost stabilită de Inspectoratul General al Poliției Române”, ne-a declarat comisarul șef Tiberiu Dogaru.

Polițiștii care au trecut examinarea se vor prezenta de mâine la posturile de comună. Deși rezultatele finale nu au fost încă date publicității, din informațiile noastre în multe comune au rămas aceeași șefi de post. Iată câteva nume: Costel Acatincăi – Hărmănești, Dumitru Petianu – Ruginoasa, Ionel Chiriac – Todirești, Cosmin Zaharia – Valea Seacă, Lucian Zaharia – Moțca.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 24 queries | Mysql time :0.021182 (s)