News Flash:

Pecheziții DNA la sediul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării

28 Iunie 2016
247 Vizualizari | 0 Comentarii
Delta Dunarii
Sediul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) din Tulcea a fost perceziționat de procurorii anticorupție.

Percheziția procurorilor DNA ar viza modul de realizare a unui proiect european derulat anul trecut de instituția publică din subordinea Ministerului Mediului pentru accesibilizarea unor canale din Rezervație blocate din cauza aluviunilor, transmite Agerpres.

„Este o acțiune a DNA în legătură cu un proiect finanțat din fonduri POP (Programul Operațional pentru Pescuit 2007-2013, n. red.) prin FLAG (Grupul local de pescărie durabilă, Fisheries Local Action Group, n.red)”, a declarat guvernatorul Rezervației, Grigore Baboianu.

Acțiunea DNA de la sediul ARBDD este prima de acest gen din ultimii 12 ani, proiectul care ar constitui obiectul cercetărilor DNA având o valoare de 9 milioane de lei.

Zonele în care trebuia implementat proiectul sunt Crișan, Maliuc, Sulina-CA Rosetti, Tulcea-Pardina, Sfântu Gheorghe-Uzlina și Razim-Sinoe.

Lucrările de decolmatare a canalelor din Deltă vizează asigurarea accesului în localitățile izolate din Rezervație, precum și asigurarea unei alimentări minime a complexelor acvatice din Deltă.

sursa: realitatea.net

agerpres
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1870 (s) | 24 queries | Mysql time :0.043318 (s)