News Flash:

Percheziții la persoane bănuite de fals în acte în judeţele llfov, Ialomiţa, Damboviţa și Giurgiu. Fostul patron Unirea Urziceni, Dumitru Bucşaru, adus de POLIŢIŞTI la AUDIERI I VIDEO

5 Martie 2015
563 Vizualizari | 0 Comentarii
bucsa
Poliţiştii ilfoveni efectuează, joi dimineaţă, şapte percheziţii în Ilfov, Ialomiţa, Dâmboviţa şi Giurgiu la societăţile comerciale şi locuinţele unor persoane bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere, informează un comunicat de presă al IGPR. Omul de afaceri Dumitru Bucşaru a fost dus la audieri de către poliţişti.

Omul de afaceri Dumitru Bucşaru a intrat în vizorul anchetatorilor. La această oră sunt în desfăşurare mai multe percheziţii în llfov, Ialomiţa, Dâmboviţa și Giurgiu. Dumitru Bucşaru şi alte 6 persoane ar fi luat bani pentru ridicarea unui complex rezidenţial. După ce au luat creditul, firmele au anunţat insolvenţa şi au vândut activele.

Trei persoane, bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere, vor fi conduse la audieri.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2014, persoanele în cauză ar fi contractat un credit bancar, în valoare de 30.000.000 de euro, pentru construirea unui complex de locuinţe în localitatea 1 Decembrie, judeţul Ilfov, iar după ce au intrat în insolvenţă ar fi înstrăinat activele, nepredându-le lichidatorului judiciar.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 1.500.000 de lei.


Dumitru Bucşaru (54 de ani), omul care a investit în Unirea Urziceni, este un personaj discret. El are însă reputaţia unui controversat om de afaceri, care a făcut avere în special prin legăturile pe care le-a avut şi le are cu statul şi cu diverşi oameni politici.

În 2007, Bucşaru figura în Top 300 al revistei "Capital" cu o avere de 15 milioane de dolari, dar un an mai târziu el nu mai făcea parte dintre cei 300 de români bogaţi. În 2009, EVZ a descoperit că, înainte de 1989, Dumitru Bucşaru a stat 11 luni în închisoare. "Am făcut puşcărie pentru manoperă necuvenită. Muncitorii mei câştigau foarte bine, de aceea s-au sesizat organele", a recunoscut patronul Unirii Urziceni într-o declaraţie acordată ziarului nostru. Sursa: evz.ro

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 35 queries | Mysql time :0.034738 (s)