News Flash:

Pericol de accidente. Carosabil surpat pe strada Gării (FOTO)

19 Martie 2012
989 Vizualizari | 0 Comentarii
groapa strada garii
Carosabilul de pe strada Gării s-a surpat ieri după amiază în zona Lacului Peștișorul. Incidentul a fost reclamat la Poliție de un șofer care s-a oprit cu mașina exact în groapa creată în asfalt. Angajații Gospodăriei Comunale au izolat zona și așteaptă firma care a executat lucrarea de înlocuire a rețelei de canalizare să rezolve problema.

„Ieri după-amiază s-a întâmplat. Am marcat zona, iar astăzi am convocat conducerea Prest Serv Apă și executantul lucrării să remedieze problema”, ne-a declarat viceprimarul Neculai Enea.  În această dimineață reprezentanții Primăriei și cei ai societății Prest Serv Apă SA au încercat să identifice ce anume a dus la surparea carosabilului. Lucrarea este încă în garanție, ea fiind parte componentă a măsurii ISPA.

„Am chemat constructorul, pentru că lucrarea este în garanție. Nu puteam intra fără executant. E posibil să fie o mufă tasată, sau poate s-a spart conducta”, ne-a declarat Ioan Prisecaru, directorul Prest Serv Apă SA.

Strada Gării arată foarte rău după lucrările de canalizare ce s-au executat în ultimii ani. Carosabilul este surpat în mai multe locuri de la pasarelă până la Gară.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1603 (s) | 24 queries | Mysql time :0.028003 (s)