News Flash:

Prest Serv Apa isi va reprimi licenta de operare. Membrii ANRSC nu au gasit vreun motiv de a impiedica acest lucru

16 Ianuarie 2015
976 Vizualizari | 0 Comentarii
Prest Serv Apa Pascani

Vesti bune pentru societatea Prest Serv Apa (PSA). Directorul general Aristotel Katighera s-a deplasat zilele trecute la Bucuresti cu scopul de a depune documentatia pentru suspendarea licentei de operare. In urma discutiilor purtate cu cei de la Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice (ANRSC) s-a luat decizia ca licenta de la PSA sa fie deblocata in urmatoare sedinta. „Am mers la Bucuresti ca sa  deblochez licenta de suspendare a serviciului. Am intocmit o documentatie, am prezentat-o celor de la ANRSC si am primit promisiunea ca in prima sedinta se va debloca suspendarea licentei.

O sa avem licenta pentru apa, canal si epurare. Am trimis documentarea si nu au avut obiectii, deci o sa primim licenta. Astfel ca vor putea rezolva si partea de pret pe epurare. Vom vedea ce suma va trebui ca cei de la ApaVital sa ne plateasca pentru serviciile prestate”, a declarat Aristotel Katighera, directorul general Prest Serv Apa.
In urma discutiilor purtate cu conducerea unitatii de apa si canalizare cu privire la modul in care se va reintoarce serviciile catre PSA, s-a constatat faptul ca nici la ora actuala nu se stie exact cum se va proceda. Cel mai probabil va fi necesar sa se organizeze o licitatie publica, unde mai mult ca sigur va participa si ApaVital. Cei de la conducerea Primariei cauta solutii ca serviciul de apa si canalizare sa fie delegat, dupa ce va primi licenta, catre Prest Serv Apa prin revocarea unor hotarari de Consiliu Local. „Este o problema foarte complicata din punct de vedere juridic. Sunt mai multe variante care se incearca pentru ca serviciul de apa si canalizare sa revina la Pascani. Insa este destul de greu. Nu pot sa ma pronunt pentru ca nu am cunostinte juridice”, a incheiat Aristotel Katighera.  

 


aristotel katighera psa bucuresti anrsc pascani
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 24 queries | Mysql time :0.026259 (s)