News Flash:

Primăria vrea să mute cainii comunitari la Stolniceni-Prăjescu, dar autoritățile de acolo se opun. Decizia DSV atacată în instanță

15 Aprilie 2013
664 Vizualizari | 0 Comentarii
padoc
Cum la bugetul local nu sunt bani pentru amenajarea unui padoc, cel puțin în acest an, șefii Primăriei iau în calcul o altă variantă. Ei se gândesc să mute provizoriu patrupedele într-un grajdi din comuna Stolniceni-Prăjescu, ce aparține societății AgroCom Strunga SA. Viceprimarul municipiului Pașcani spune că va inspecta respectivul imobil pentru a vedea la cât s-ar ridica costurile de amenajare.

Intenția autorităților din Pașcani se lovește de cea a primarului din Stolniceni-Prăjescu, care nu vrea să audă de așa ceva.”Analizăm această variantă, pentru o scurtă perioadă de timp. Vom merge acolo să vedem ce ne trebuie pentru a amenaja module pentru câini”, a explicat viceprimarul Vasile Axinte.

În privința padocului pe care Primăria intenționa să îl amenajeze lîngă groapa de gunoi a municipiului, executivul speră ca Asociațiile de Protecția Animalelor să le dea o mână de ajutor. Cât privește decizia DSV Primăria a atacat-o în instanță pentru a o suspenda.”Sperăm să facă și cei din asociații un demers la celelalte din țară poate obțin sprijin, așa cum s-a mai întâmplat. De la buget nu putem aloca nimic acum. Am atacat decizia Direcției Sanitar Veterinară în instanță pentru a suspenda decizia”, ne-a mai spus viceprimarul Axinte.  

viceprimarul axinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 24 queries | Mysql time :0.030975 (s)