News Flash:

Primaria Pascani cauta membri pentru Consiliile de Administratie

11 Noiembrie 2013
570 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6975 RON (0.0000)
USD: 4.1192 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Primaria Pascani
Primaria a scos din nou la concurs locurile ramase liber din Consiliile de Administratii ale institutiilor subordonate Consiliului Local. Se organizeaza prin expert independent, specializat în recrutarea resurselor umane prof. univ. dr. Cristina Maria Stoica, la sediul Primariei Municipiului Pascani, selectia candidatilor, în vederea desemnarii a doi membri în Consiliul de Administratie al S.C. PREST SERV APA S.A. Pascani, cu experienta în activitatea de administrare / management a / al unor întreprinderi publice profitabile sau a / al unor societati comerciale profitabile, din domeniul de activitate al societatii respective. Selectia candidatilor se organizeaza în conditiile respectarii prevederilor O.U.G. nr. 109 / 2011, privind guvernanta corporativa a întreprinderilor publice, ale Legii nr. 215 / 2001, privind administratia publica locala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si ale Hotararii Consiliului Local al municipiului Pascani nr. 167 / 29.11.2012.
Procedura de recrutare si selectie cuprinde doua etape: etapa I – selectia dosarelor; etapa II - interviul - pentru candidatii declarati “admis”, dupa desfasurarea primei etape. Criteriile de selectie ale candidatilor sunt urmatoarele: indeplinirea conditiilor legale de participare, demonstrate prin însasi continutul dosarului de participare; Abilitati de comunicare; Motivatia candidatului; Capacitatea manageriala. In ceea ce privesc conditiile de participare, cei interesati trebuie sa aiba cetatenie româna, cetatenie apartinând altor state membre ale Uniunii Europene si domiciliul în România; Cunoasterea limbii române (scris, vorbit); stare de sanatate corespunzatoare functiei pentru care candideaza, atestata pe baza de documente medicale; Capacitate de exercitiu deplina; Studii superioare; Nu a fost destituit dintr-o functie publica sau nu i-a încetat contractul individual de munca, pentru motive disciplinare în ultimii 5 ani; Nu face parte din mai mult de 5 consilii de administratie ale unor regii autonome sau societati comerciale; Nu este incapabil, potrivit legii, ori nu este un fost condamnat pentru gestiune frauduloasa, abuz de încredere, fals, uz de fals, înselaciune, delapidare, marturie mincinoasa, dare sau luare de mita pentru infractiuni prevazute de Legea nr. 656 / 2002; Experienta de cel putin 5 ani în administrarea / managementul unor întreprinderi publice profitabile sau al unor societati comerciale profitabile, din domeniul de activitate al S.C. PREST SERV APA S.A. Pascani. Pentru mai multe relatii, participantii pot lua legatura cu cei de la Primarie, Ghiseul Unic sau pot intra pe site-ul oficial al Primariei Pascani. Dosarele de participare se depun pâna la data de 09 decembrie 2013, ora 16.00 la sediul Primariei Municipiului Pascani.
Aducem aminte faptul ca locurile din Consiliile de Administratii au ramas libere dupa ce alesii locali au decis sa-l excluda pe secretarul Mircea Zuzan ca membru, deoarece era suspectat printre altele de blocarea activitatii.

pascani management recrutare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 35 queries | Mysql time :0.029081 (s)