News Flash:

Primaria Pascani face angajari. Vezi posturile scoase la concurs

1 August 2014
553 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria Pascani
Potrivit unui anunt publicat pe site-ul Primariei Pascani, municipalitatea organizeaza un concurs de recrutare pentru ocuparea a doua posturi din cadrul Activitatii Intretinere si Reparare Strazi. Proba scrisa este programata sa se desfasoare la data de 16 august, incepand cu ora 10:00, in timp ce interviul este programat pentru data de 18 august, ora 13:00. Concursul se organizeaza pentru ocuparea unui post de muncitor calificat (mecanic utilaj) din cadrul Activitatii Intretinere si Reparare Strazi. Candidatul trebuie sa aiba studii liceale, respectiv studii medii liceale sau scoala profesionala in calificarea  de mecanic utilaj, cu vechime de minimum 4 ani, in specialitatea studiilor absolvite, dar si a unui post de muncitor calificat (sofer pentru autocamion 16t) din cadrul Activitatii Intretinere si Reparare Strazi. Candidatul trebuie sa fie posesor al permisului de conducere pentru categoriile C si CE, sa aiba o vechime de minimum 4 ani, in specialitatea studiilor absolvite.
Poate participa la concurs persoana care indeplineste conditiile prevazute de art. 3 din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice. Mai exact, candidatii trebuie sa aiba cetatenia romana sau cetatenia altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania, sa cunoasca limba romana, scris si vorbit si sa aiba varsta minima reglementata de prevederile legale.
Totodata, candidatii trebuie sa aiba capacitatea deplina de exercitiu, o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile sanitare abilitate, sa indeplineasca toate conditiile de studii si, dupa caz, de vechime sau alte conditii specifice potrivit cerintelor postului scos la concurs si sa nu fi fost condamnata definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care ar face-o incompatibila cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea.

pascani angajari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2024 (s) | 43 queries | Mysql time :0.062184 (s)