News Flash:

Primarul le dă întalnire consilierilor cu pășcănenii la „Starea Civilă”. Ce noi mariaje politice se vor oficializa?

9 Aprilie 2013
588 Vizualizari | 0 Comentarii
camera consilieri
Șefii actualului executiv local dau o mână de ajutor consilierilor locali dornici să țină audiențe sau să se întâlnească cu pășcănenii. În acest sens, un birou de la parterul actualului sediu administrativ va fi pus la dispoziția aleșilor.

Gică Zanet, administratorului public al municipiului, ne-a declarat astăzi că biroul unde înainte își desfășura activitatea Starea Civilă va fi pus la dispoziția consilierilor.”Odată cu darea în folosință a noului sediu al Serviciului de Evidență Informatizată a Persoanei de la Primăria veche camera destinată pentru Starea Civilă va fi pusă la dispoziția consilierilor. De asemenea le vom pregăti câte un fișet unde să își țină materialele de ședință, să se întâlnească cu oamenii și chiar cu presa. S-ar putea ține chiar și ședințe pe comisii acolo”, ne-a declarat Gică Zanet.

Cum acest demers vine și după un articol al nostru în care semnalam faptul că aleșii locali nu țin audiențe, deși legea prevede această obligativitate, putem spune că am contribuit și la noi la această măsură a executivului.

Faptul că aleșii vor fi “înghesuiți” în biroul de Stare Civilă mai ridică o întrebare: Ce noi mariaje politice se vor oficializa?
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 35 queries | Mysql time :0.031693 (s)