News Flash:

Prisecaru renunta la functia de director general la Prest Serv Apa

19 Septembrie 2014
581 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioan Prisecaru

Uimitor! Ioan Prisecaru, actual director general de la Prest Serv Apa (PSA) Pascani renunta la functia de conducere, asta dupa ce timp de cativa ani buni a fost numit director general la serviciul de apa si canalizare. La sfarsitul acestei luni, mai preci pe data de 30 septembrie a.c., va avea loc concursul pentru alegerea directorului la Prest Serv Apa Pascani, fosta Directie Apa-Canal. Postul a fost scos la concurs de catre cei de la Primarie, prin membrii Consiliului de Administratie impus de catre echipa de conducere a administratiei locale. Pana la data de 25 septembrie se pot depune dosarele de inscriere la concurs si dupa analiza lor candidatii vor sustine doua probe: un interviu si o proba scrisa.

Intrebat daca se va inscrie la concurs, Ioan Prisecaru a dat un raspun sec, fara sa-si argumenteze decizia. „Nu ma inscriu la concurs pentru ca nu mai vreau”, a spus Ioan Prisecaru, director general la Prest Serv Apa.

Faptul ca Ioan Prisecaru nu se afla in gratiile actualului primar Dumitru Pantazi nu este o nouatate, mai ales ca serviciul de apa si canalizare al municipiului a fost facut cadou celor de la ApaVital Iasi din cauza managementului defectuos aplicat de-a lungul anilor la PSA. Surse neoficiale ne-au precizat faptul ca postul scos la concurs este pregatit oricui in afara de Prisecaru. Astfel ca acesta va fi impiedicat prin orice mijloace pentru a nu reveni pe functia de director general, lucru pe care cel mai probabil il stie si Ioan Prisecaru prin pilele din cadrul Compartimentului Juridic din Primarie. Urmeaza sa vedem cine se va incumeta sa se inscrie la concurs pentru preluarea functiei si daca Ioan Prisecaru va renunta asa de usor la functia care de atatia ani i-a adus foarte multe beneficii, atat lui cat si unui cerc de cunostinte. 


directie apa-canal primarie ioan prisecaru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 24 queries | Mysql time :0.029076 (s)