News Flash:

Program prelungit la buletine, in Pascani!

6 Decembrie 2012
4927 Vizualizari | 1 Comentarii
CI
Pascanenii care vor să voteze duminică, dar trebuie să-şi schimbe actul de identitate, o pot face chiar şi în zilele de sâmbătă şi duminică. Pentru achitarea taxelor necesare eliberării cărţii de identitate, în cadrul Serviciului Public de Impozite şi Taxe Pascani va fi deschis un ghişeu. Programul de lucru cu publicul în zilele lucratoare va fi de la ora 07:30 la 19:00. Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Pascani va fi deschis pentru public sâmbătă, 8 decembrie, între orele 9,00-18,00 şi duminică, în ziua alegerilor, intre orele 07,00-21,00. Programul a fost adaptat pentru această perioadă, premergătoare alegerilor parlamentare, pentru a le oferi la cât mai mulţi pascaneni posibilitatea de a intra în legalitate.

In saptamana 3 decembrie – 9 decembrie 2012, functionarii din cadrul Biroului Public Local Comunitar de Evidenta a Persoanelor Pascani vor intensifica deplasările cu urna mobilă şi aparatele foto digitale din dotare în localităţile aflate la distanţe mari faţă de centru pentru preluarea imaginilor şi a cererilor pentru obţinerea documentelor de identitate.

pascanenii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

nelly  | #373
Lucrand cu noi vei descoperi cea mai buna oferta de afaceri!pentru ca mai mult decat un job,aceasta va fi si o afacere pe termen lung.Va oferim 12 cursuri cu ajutorul carora,vei invata tehnica fenomenala prin care poti produce inbunatatirea destinului tau.Totul este garantat prin contract legal si vei putea decide daca vrei sa colaborezi cu noi doar dupa citirea cursurilor.Poti lucra cand si cat vei dori,de acasa de pe PC-ul tau.Alte detalii dupa ce trimiteti textul “info” la adresa de email: nelly.sandu@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 24 queries | Mysql time :0.022846 (s)