News Flash:

Proiectul de reabilitare a Palatului Cantacuzino, pe drumul cel bun

18 Ianuarie 2017
403 Vizualizari | 0 Comentarii
Palatul Cantacuzino
Proiectul de reabilitare a Palatului Cantacuzino se afla pe drumul cel bun. Dupa ce, in prima faza a fost respins, acesta a fost redepus in luna noiembrie a anului trecut la Agentia pentru Dezvoltarea Regionala Nord- Est din Piatra Neamt, iar in urma primei etape de evaluare, cea de analiza a conformitatii administrative si a eligibilitatii, a fost declarat eligibil.

"Proiectul legat de Palatul Cantacuzino a fost evaluat din punct de vedere al eligibilitatii pentru conformitate administrativa si a fost declarat eligilbil, astfel a trecut in etapa a doua care consta in verificarea tehnica si financiara. Acest aspect se intampla tot la Agentia pentru Dezvoltarea Regionala Nord- Est din Piatra Neamt. Daca trecem de aceasta parte care nu stim exact cat va dura pentru ca mai sunt proiecte care asteapta sa treaca de prima faza, urmeaza sa trecem la finantare cu proiectul, dupa care urmeaza licitatia", a declarat Cristian Menegon, purtator de cuvant la Primaria Pascani.

Precizam ca valoarea proiectului este de 21.956.797,80lei cu TVA, dintre care 2%, adica 1.437.649,8 lei cu TVA vor proveni din bugetul local. 

lei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 35 queries | Mysql time :0.040835 (s)