News Flash:

Proprietarii de terase verificați de Poliția Locală. La finalul sezonului trebuie să elibereze spațiile

8 August 2013
553 Vizualizari | 0 Comentarii
terase pascani

Polițiști locali împreună cu un inspector din cadrul Biroului Comercial din cadrul Primăriei Pașcani au verificat ieri mai multe societăți comerciale din localitate, care au amenajate terase în fața spațiilor deținute.

Scopul controlului a fost acela de a vedea dacă agenții economici dețin contracte de închiriere pentru spațiul ocupat. Totodată, inspectorul din cadrul Biroului Comercial le-a adus în atenție administratorilor că trebuie să se prezinte la Primărie pentru a obține acordurile teritoriale de funcționare.
Purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani ne-a precizat că în urma acțiunii nu au fost depistate societăți care să se afle în situația de a ocupa domeniul public fără contract de închiriere. Pentru un metru pătrat ocupat aceștia vor achita 0,62 lei pe zi.  
Precizăm faptul că toți agenții economici care au trecut pe la Primărie pentru a solicita contract de închiriere au fost înștiințați ca la finalul sezonului să elibereze terenurile unde au fost amenajate terasele. Asta înseamnă că în perioada rece nu vor mai exista societăți comerciale care să ocupe abuziv respectivele spații.   

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021917 (s)