News Flash:

Radu Pietreanu a îngropat ”Vacanţa Mare” din nou

10 Octombrie 2014
784 Vizualizari | 0 Comentarii
radu

După ce au reînviat la sfârşitul anului trecut grupul umoristic Vacanţa Mare, însă fără mare succes, Radu Pietreanu şi Mugur Mihăescu l-au îngropat din nou. Definitiv! Pietreanu s-a reîntors în cluburi unde susţine concerte folk şi s-a apucat de stand up comedy. Preocupările lui Mugur sunt legate strict de ”cârciumile” sale. Fostul umorist a traversat momente grele, fiind la un pas de a deveni falit datorită unei afaceri păguboase, ce i-a înghiţit mai mult de un milion de euro, şi pe care a reuşit, în final, să o vândă -  fostul Magazin Muzica.

În urma spectacolului din decembrie 2013, de la Sala Palatului, când cei doi comici au trâmbiţat public reunirea Vacanţa Mare, sub forma de duo, interesul publicului nu a fost pe măsura aşteptărilor, iar ecoul s-a stins repede.

Radu Pietreanu se reîntoarce pe scenă dar nu cu Mugur Mihăescu ci alături de Cristi Pup (ex-Cargo), Tibi Neuronu, Mihaela Ignat şi Cristi Priză pentru un nou concept-Comedy Night Party, ce va avea loc la Cinema Pro, pe 11 octombrie.

Vacanţa Mare a luat fiinţă în 1988, însă cea mai bună perioadă a avut-o între 2000 şi 2010 odată cu propriul serial de televiziune găzduit de  Pro TV. ”Garcea” ori ”Leana” şi ”Costel” sunt cele mai populare personaje pentru romπni dupå imaginarul ”Bulă”. Sursa www.libertatea.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 24 queries | Mysql time :0.030249 (s)