News Flash:

Reţetă: Bulete de caşcaval

9 Februarie 2016
392 Vizualizari | 0 Comentarii
bulete de cascaval

Ultima mea descoperire sunt aceste bulete de cașcaval. Încă le pregătesc obsesiv și toată lumea le cere la cină! Poate te inspiră și pe tine!

► Ingrediente 
► 2 felii şuncă
►300 g caşcaval ras
►3 albuşuri
►4 linguri făină
►4-5 linguri pesmet fin
►ulei pentru prăjit
►piper

 

► Preparare: 
1. Se taie bucăţi foarte mici şunca, iar albuşurile se bat spumă, până aproape să semene cu bezeaua.
2. Apoi, spuma de albuş se amestecă uşor cu făina, şunca, caşcavalul ras şi piperul.
3. Cu mâna umedă se modelează buletele, care se trec prin pesmet şi se pun la prăjit în baie de ulei încins.
4. Se întorc pentru a se prăji uniform. După ce s-au rumenit, se scot pe şerveţele absorbante de bucătărie. Se servesc atât calde, cât şi reci, ca aperitiv.

sursa: libertateapentrufemei.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1981 (s) | 35 queries | Mysql time :0.052381 (s)