News Flash:

Reţete de Paşte. Cum faci cel mai bun DROB DE MIEL. Ingredientul care dă tot gustul

17 Aprilie 2016
418 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6975 RON (0.0000)
USD: 4.1192 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
drob de miel
O reţetă delicioasă de drob, extrem de simplă, specifică sărbătorii de Paşte!
Ingrediente:

1 kg măruntaie de miel – ficat, plămâni, inimă, rinichi, splină
150 g unt sărat
2 cepe mari
6 ouă mari
3 legături de ceapă verde, tocate mărunţel
3 legături usturoi verde, mărunţit
100 g smântână
1 prapur de miel
2 legături pătrunjel, mărunţit
2 legături mărar, mărunţit
sare şi piper după gust

Mod de preparare:

Prapurul se spală bine, în câteva ape, şi se păstrează până la folosire în apă rece.

Măruntaiele se spală în câteva ape reci, se opăresc 5 minute în apă clocotită, apoi se scurg.

Citeşte continuarea pe feellikecooking.ro.


Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 24 queries | Mysql time :0.028126 (s)