News Flash:

Replica lui Klaus Iohannis şi a lui Vasile Blaga pentru Traian Băsescu

6 August 2014
600 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis

Iohannis îi cere preşedintelui Traian Băsescu să facă publice în campania electorală lucrurile pe care le ştie despre candidaţi, deoarece este omul care are cele mai multe informaţii.

După ce preşedintele Traian Băsescu a anunţat că va oferi mai multe informaţii în campania pentru prezidenţiale despre candidaţi, liderul PNL, Klaus Iohannis, a catalogat această poziţionare a şefului statului drept ”un lucru exceptional”.

”E normal şi natural ca cele mai multe informaţii să fie la preşedintele ţării, mi se pare un lucru natural, chiar de dorit să spună naţiunii ce ştie despre candidaţi, e un lucru exceptional”, a afirmat liderul PNL.

Întrebată dacă această declaraţie a preşedintelui nu reprezintă o ameninţare, Iohannis a replicat că nu a citit declaraţia ca o ameninţare, ”ci ca un enunţ al preşedintelui Băsescu care simte să împartă cu naţiunea informaţii relevante”.

Preşedintele PNL a adăugat că dacă şeful statului l-ar vota ar fi un lucru ”absolut normal”, deoarece amândoi sunt de centru dreapta.
”Nu mă avantajează, nici nu mă dezavantajează”, a răspuns Iohannis când a fost întrebat dacă sprijinul lui Traian Băsescu îl va avantaja în campania electorală.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a ţinut să precizeze că fuziunea PNL – PDL îl doare pe preşedintele Traian Băsescu, dar că acesta ar trebui să ”aibă grijă cu doamna Udrea de PMP”.

Sursa:gandul.info

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 35 queries | Mysql time :0.029602 (s)