News Flash:

Rulada cu carne tocata

10 Iunie 2016
240 Vizualizari | 0 Comentarii
rulada
Ingrediente:

ulei de masline extravirgin
1 foaie de aluat
500 gr carne tocata
1 buc. ardei gras, tocat marunt
ceapa tocata marunt
piper negru
sare
patrunjel tocat

Mod de preparare:

1. Rumeneste ceapa si ardeiul gras in ulei incins, iar apoi pune in tigaie carnea tocata. Amesteca din cand in cand.
2. Dupa vreo 20 de minute presara patrunjelul si potriveste de sare si piper.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
4. Intinde foaia de aluat pe masa, pune compozitia in ea cat mai uniform, si ruleaza.
5. Baga tava cu rulada in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 15 minute.

carne tocata ceapa tocata celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 24 queries | Mysql time :0.041867 (s)